Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dajecie swoim niemowlakom parówki

Polecane posty

Gość gość

córka skonczyła 8 miesięcy, a moja teściowa co ją odwiedzimy mówi, ze może dam córce parówki...mówię ze nie bo ona nie je takich rzeczy a później znowu to samo, bo jej dzieci w wieku mojej córki już jedły parówki. Powiedziałam, że kiedys były inne kiełbaski a "teraz w parówkach są same odpady i nawet dorosłemu nieraz po nich sie odbija długo" Mąz mowi jej to samo a ta swoje. To fajna kobieta ale z jedzeniem mnie denerwuje. To samo jeśli chodzi o np. czekoladę..powinnam już córce dawać czekoladę...bo wnuki jej sąsiadek jedzą. Córka uwielbia warzywa, zupki z miesem, rybą, owoce, kaszki a ta ciągle o tych parówkach....wy dajecie i tylko ja jestem jakimś odmieńcem czy też nie dajecie?

Gość gość
ale niemowlakowi? bo np. 2 latek to już co innego

Gość gość
ja zaczęłam dawać po roku, jadłam chciał dałam i tak zostało :]

Tak daję, synkowi odkąd skończył 9 miesięcy. Kupuję tylko jeden rodzaj parówek z zawartością mięsa 95 % innych bym nie podała

Gość gość
mam w sąsiedztwie dobrego masarza i moja 9-miesięczna córka jada czasem takie swojskie wyroby - kiełbasę swojską trochę kaszanki, pasztetową

Gość gość
taa parowki i inne smiecie dajeta im do zarcia a pozniej dziwota ze chorobska i cherlaki - zdechlaki wam rosna.

Gość gość
autorka - gdybym miała takie swojskie to też bym dawała

Gość hanka veganka
male dziec***asiecie miesem?! pogielo was do reszty? Radze poczytac nieco o szkodliwosci spozywania miesa a juz szczegolnie w tam mlodym wieku! I bez znaczenia czy to habanina ze sklepu czy wlasnej roboty od gospodarza!

Gość gość
Nie no dzieci najzdrowiej rosną na sałacie :D