Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka2525255

Czy zdarzyło się Wam żeby jakiś facet Was olał ???

Polecane posty

Gość kaśka2525255

Podoba mi się pewien chłopak. Aż mokra jestem jak na niego patrzę i serducho zaczyna mi walić. Takie dziwne uczucie. Myślę o nim czasami. Tyle że mam już męża. No ale ciągnie mnie do tego chłopaka. On jest taki inny. Niby inny też ode mnie a jednak tak bardzo chciałabym go poznać bliżej a najchętniej to całować się z nim i w ogóle. No takie ciacho ;) Wypytałam o niego koleżankę a ona mi mówi że to bardzo spokojny chłopak, nie zbyt rozmowny, taki poukładany. Nie ma też dziewczyny dłuższy czas. Robię czasami zakupy tam gdzie on pracuje i chciałam go jakoś zagadać a on zawsze tak krótko, zwięźle i na temat. Próbowałam się uśmiechać do niego, tak zachęcić aby porozmawiał ze mną a on taki niedostępny trochę, trochę smutny chyba. Nie mam pojęcia co zrobić :( Smutna i ja jestem teraz :(

Gość kaśka2525255
On jest chyba o rok młodszy ode mnie. Ja mam 25 lat. Pewnie ktoś zaraz będzie pytał to mówię odrazu.

Gość gość
kaska ,ty nie pytaj nas,zapytaj swojego męża,na pewno da ci konkretna odpowiedz która wybije ci go na zawsze

Gość gość
nie chodź już do tego sklepu. zapomnij o nim! dobrze ci radze. też tak miałam

Gość gość
Zagadaj męża czy nie miał by ochoty na trójkącik dla urozmaicenia i do dzieła

Gość gość
19:28 Też tak miałaś ? Opowiesz coś więcej ?

Gość gość
Nic mąż nie może wiedzieć. Nie rzucę go. Kocham męża. Ten chłopak tylko poprostu mnie tak intryguje. Coś dziwnego czuję gdy go widzę. Tak bardzo go pragnę wtedy :( Chciałabym z nim się zaprzyjaźnić. Widać po nim że to wspaniały chłopak. Może jakieś złote serduszko ma ;)

Gość gość
on nie chce z tobą gadać bo jesteś dla niego "pani", po prostu za stara. facet w tym wieku celuje w 18-20 letnie dziewczyny. no a za samą myśl zdrady męża powinnaś być zgwałcona przez stado murzynów. ja nie wiem jak ci nie wstyd? zero honoru.

Gość pdpdpd
a w jakkim miescie? ja mam 24 i szukam jakiegos, ale nie moge poznac. Zapodaj mi go

Gość gość
nie rozumiecie jej więc jej nie krytykujcie. przynajmniej przez pół roku o nim nie zapomnisz. unikaj go, bo rozwalisz swoje małżeństwo.

Gość kaśka2525255
Tak , za stara. Jasne. Mam duże powodzenie u chłopaków i to u jeszcze młodszych i o wiele straszych. A on jest taki trochę inny, Taki fajniejszy :D Widać że taki rozsądny, jakby konsekwentny. Myślę że ma duży potencjał. Czasem mówi się że na prezesa trzeba mieć wygląd i pieniądze. On taki wygląd ma. To ciacho i to takie fajne :D Tak jakby jakiś dobry aktor. I to spojrzenie. Te brwi takie czarne i bystre oczy. Patrzysz na niego i tak jakbyś jakiś film oglądała. Można czytać mu z twarzy, jego mimiki. Nie mówicie mi, że nie powinnam o nim myśleć bo to nierealne. Wiem, głupia jestem ale czuję że no kurcze no, on jest taki wyjątkowy :( Zaraz się popłaczę :(

Gość kaśka2525255
No właśnie nie rozmumieją mnie. Wiem, że o nim nie zapomnę i to jeszcze bardzo długo. Już od roku wpadł mi w oko. Kiedyś poprostu chyba tak bardzo mi nie zależało albo może miałam więcej siły. Od 2 miesięcy jednak samo mnie zaczyna do niego ciągnąć. Same myśli przychodzą mi do głowy. Robię coś i on. Jem i myślę o nim. Całuję męża a marzę o nim.