Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro jade do Warszawy. Zrobiłam sobie już kanapki i herbate w termosie

Polecane posty

Gość gość

o 3.53 mam pociag :)

Gość gość
co za godzina odjazdu, matko.

Gość gość
To musi.sz się wczesniej położyć.

Gość gość
a tą herbatę to nie za wcześnie, jeśli ma być gorąca?

Gość gość
do ambasady?

Gość gość
więc przygotuj się, że jak wysiądziesz na dworcu, od razu znajdą się ludzie z propozycjami pokoi, miejsc siedzących nie znajdziesz i nikt Ci nie ustąpi, nawet jak jesteś z walizką, a jak wyjdziesz na papierosa to co 2 min, ktoś z przechodniów będzie Ci prosił o szluga. Witamy w Warszawie!

Gość gość
gość - mam taki fajny termos turystyczny, ktory po 12 godzinach nadal utrzymuje temperature ponad 90stopni, po 24h ok 70 :) Jadę do rodziny, a przede wszystkim mam jutro rozmowe w sprawie pracy, dzwonili dzis ;) Mysle, ze mnie przyjmą, bedą jeszcze dwie osoby, to bedzie rozmowa-test z wiedzy, tego co wymaga ode mnie stanowisko, tak mi babka przez tel powiedziala zeby sie przygotowac.

Gość urząd skarbowy
Powodzenia:-) odezwiemy sie do Ciebie 🌼

Gość gość
długo będziesz jechać, że takie zapasy robisz? :) zabawne troszkę takie przygotowania do podróży, termosik, kanapeczki na 8 godzin przed wyjazdem :)

Gość gość
trzeba było zupe do słoika zapakować.

Gość gość
i bardzo dobrze, nie czepiajcie się bez powodu

Gość gość
A nie mozesz jechac o jakiejs normalnej godzinie?

Gość gość
Cieszymy się Twoja wyprawą jednak uważaj na centralnym bo mogą okreść :) zresztą w pociągu też wiec zamiast herbaty polecam kawę:)

Gość gość
boże.. skoro ma rozmowę o pracę to pewnie o jakiejś konkretnej godzinie a ma daleko?

Gość gość
o rany, skad ty jedziesz?

Gość gość
Zrobiłam dziś, bo rano jade, nie chce hałasowac i budzić rodziców :) mam rozmowe o 9, jade ze śląska :) wole byc wczesniej

Gość gość
obyś tylko zdążyła, o której masz być w wawie?

Gość gość
a po co tyle jedzenia? nie lepiej wziac jedna kanapke ewentualnie, przespac sie w pociagu a na miejscu pojsc na kawe/herbate i sniadanie?

Gość gość
A co ma jeść? Te rozpaćkane jedzenie w pociągu czy na dworcu ? :D

Gość lasia lasia lasia
Laska z tego co mi wiadomo to jest o 6.00 pociąg ze Slaska, w Wawie po 8. Czy boisz się ze nie zdazysz na rozmowe?

Gość lasia lasia lasia
Na miejscu? Wybacz nie każdego stać na sniadanie za 20zl na dworcu bo tyle kosztuje. Dobrze dziewczyna robi, i tak powinno się podrozowac. Po co ma tracic kase na dworcach, kawa 9 zl, sniadanie najtansza kanapka tez cos kolo tego.

Gość gość
jasne, bo lepiej jesc rozpackane jedzenie, ktore bylo zapakowane kilkanascie godzin temu i sie tluklo w goracej torbie, na pewno bedzie swieze i nie rozpackane

Gość gość
Też bym zrobiłą sobie prowiant na drogę a nie płaciła za byle co na dworcach. Ludzie myśla że to bieda robić kanapki na podróż ale ja tam wole wiedziec co jem niz kupowac g***o za 20zł na dworcu, szczególnie na centralnym gdzie syf kiła i mogiła

Gość lasia lasia lasia
27.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość jasne, bo lepiej jesc rozpackane jedzenie, ktore bylo zapakowane kilkanascie godzin temu i sie tluklo w goracej torbie, na pewno bedzie swieze i nie rozpackane A nie masz w domu lodówki?? masakra ;)

Gość gość
a kto ci mowi, ze masz kupowac na dworcu?

Gość gość
są ludzie, którzy nie przepadają za jedzeniem w pociągu, w macu na centralnym miejsce zawsze się znajdzie, ceny normalne, a śniadania akurat mają dobre. W ogóle na centralnym normalne ceny są, nie drożej niż gdzie indziej. To jakbyś miała czas i chciała gdzieś posiedzieć to tam najlepiej.

Gość gość
O co wam chodzi ? Ja gdy jade gdzieś dalej to zawsze biore cos własnego do jedzenia, kanapki albo bułki w plastikowym pudełku sniadaniowym, po prostu szkoda mi kasy i zdrowia na drogie żarcie niewiadomego pochodzenia. Herbate tez lepiej wypić ciepłą niz zimną wode czy mini herbatke z automatu za 2zł :D

Gość gość
mam w domu lodowke, ale co mam zabrac ja ze soba do pociagu? :D przeciez mozna normalan herbate/kawe kupic, niekoniecznie z automatu

Gość lasia lasia lasia
jasne, bo lepiej jesc rozpackane jedzenie, ktore bylo zapakowane kilkanascie godzin temu i sie tluklo w goracej torbie, na pewno bedzie swieze i nie rozpackane No to jeszcze raz ;) Nie wystarczy schować kanapki wieczorem do lodówki, żeby nie tlukly się w goracej torbie do rana ;)