Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam dziewczyny, wszystko przez wzrost

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego kobiety patrza tak na wzrost? Wiadomo, licza sie takze inne cechy jak wykształcenie, praca, zainteresowania, jednak dla kobiet na pierwszym miejscu jest zawsze wzrost. Miałem dwie dziewczyny, ale nie udało sie. Pewnie czesc winy jest takze po mojej stronie - troche imprezowałem, duzo czasu takze spedzałem uczac sie i moze to takze odstraszało dziewczyny. Ale mimo wszystko jestem sam, niestety moje 175 cm wzrostu nie odpowiada dziewczynom

Gość gość
175 cm to jeszcze nie dramat. Ja sama mam tyle i z tego co zauważyłam wiiiieeelu facetów jest ode mnie dużo nizsza (czyli mają zapewne jakieś 165 cm) a mają partnerki.

Gość gość
Ale wymyślasz. 175 to nie tak mało.

Gość gość
TAK GADAJA TYLKO NIEUDACZNICY.sory ale wzrost nie ma wiekszego znaczenia.sa niski co maja powdzenie ze hohoho i jakos wzrost to nie problem.

Gość gość
Chciałbym, zeby tak było. Niestety realia sa dzis inne. Dziewczyny lubia sie chwalic swoimi chłopakami, dlatego liczy sie wyglad i wzrost, w skrajnych przypadkach status majatkowy, ale ten temat pominmy

Gość gość
O jej! A wes ze gosciu jak ci malo 175, drozdze jadz i na sloncu siedz a urosniesz:-)

Gość gość
A co zmienia wzrost o 10cm???Spotykac się z debilem bo ma 180cm

Gość gość
W sumie jest w tym troche prawdy - kobiety wolą spotykac sie z wysokimi debilami niz z nizszymi normalnymi facetami. Przykad - Radoslaw majdan

Gość gość
Akurat na Majdana leca przez wzrost. Przystojny jest facet ale ma ,,to cos" czyli kase i slawe.

Gość gość
Już sam fakt, że siedzisz TUTAJ i się nad sobą użalasz świadczy o tym, że to nie wzrost jest twoim problemem. Po prostu jesteś c**ą i nieudacznikiem. Gdyby było inaczej to nawet ze wzrostem 165 miałbyś pannę

Gość julka19xx
jak nie urosłeś to trudno,spróbuj nadrobić kasą... Ale widzę że z tym też u Ciebie ciężko, w takim razie lepiej daj kobietom spokój i poszukaj pracy.