Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaintrygowana94

test ciazowy . myli sie?

Polecane posty

Gość zaintrygowana94

Hej, mam takie pytanie, wiem ze to moze byc troche nieprawdopodobne, ale czy jest mozliwe ze test robiony 2 dni po spodziewanej miesiaczce wyszedl negatywny? teraz jest juz 7 dni po, okresu nie ma, piersi mnie bola, mam brazowawe otoczki wokol sutków, brzuch nabrzmiały, biegunke, w godzinach popoludniowych wracajac do domu zaczyna mi byc niedobrze, chociaz rano nie mam takich problemow- z rana pale jak smok, a pozniej wogole nie mam ochoty, łapie mnie straszny leń, którego nie mogę pokonać. Kiedys czesto spozniala mi sie miesiaczka, czy jest sens zawracac sobie glowe lekarzem czy poprostu dalej czekac?

Gość gość
zrób kolejny test, od tamtego minęło już dużo czasu

Gość gość
pal dalej - super pomysł

Gość zaintrygowana94
Nie tak latwo od razu rzucic palenie- poza tym jak juz pisalam czesto spoznial mi sie okres po kilka tygodni a te objawy moglam sobie 'wkrecic' . Dzis zrobilam test - lekko blada 2 kreseczka, koniec z paleniem :) w piatek do ginekologa sie wybieram :)

Gość zaintrygowana94
Nie tak latwo od razu rzucic palenie- poza tym jak juz pisalam czesto spoznial mi sie okres po kilka tygodni a te objawy moglam sobie 'wkrecic' . Dzis zrobilam test - lekko blada 2 kreseczka, koniec z paleniem :) w piatek do ginekologa sie wybieram :)

Gość gość
objawy które masz niewątpliwie wskazują na ciążę i sama napisałaś że test wyszedł z drugą kreską. gratulacje ;)