Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polaki pijaki dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Moze mi ktos wytlumaczyc czemu polacy tak chleja jak swinie?Gdzie nie spojrzec to alkoholik,bez alko weekendu nie przezyje,zawsze sie nachla i pozniej swiruje nietoperza a jaki to on nie zawodnik a juz najlepsze sa typy co dzien w dzien bro musza pierdyknac niby na dobry sen,tlumaczenie alkoholizmu,masakra.Czemu to to nasienie ma we krwi takie pijanstwo?Nie chce w ogole meza polaka,jeszcze mnie nie pogielo zeby cale zycie pozniej puszki zbierac z podlogi.

Gość gość
Tak to jest,niewlnik musie sie jakos odstresowac. Na zone malo kogo stac, na piwo tez,na fajki tez, coraz drozsze. Nimca se wez o niemiec gut chlop :-)

Gość Szarmant
Ja nie piję w ogóle wódki i nie palę papierosów. Do tego unkam cukru i słodyczy jak ognia. Dzięki temu mam zdrową, młodą cerę. I choć 25 lat już na karku, to nadal ludzie pytają czy skończyłem już ogólniak. :-)

Gość on29wwawa
piwo to nie alkohol

Gość gość
ale ty tępa. poszukaj sobie statystyk w internecie, Polska jest daleko za niemcami, francuzami, anglikami, irlandczykami, ruskami czy innymi narodamii w piciu. mniej od nas to araby piją.

To nie tak.Wszedzie się pije tylko że w Polsce nie ma kultury spożywania alkoholu.Z drugiej strony każdy kto zna Rynek w Krakowie i był tam wieczorem albo choć raz był w klubie na Wyspach wie że pijany Polak to już tylko niesłuszny stereotyp.Są od nas "lepsi".

Gość gość
przyjedz do niemiec zobaczysz jak niemcy chleja jak swinie tylko sie ukrywaja z tym pija w samotnosci ale pija okropnie duzo to sa alkoholicy