Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

objawy ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Dużo w necie sie naczytalam o objawach ciazy, raz jest napisane ze dopiero w 6 tygodniu zaczynaja sie pojawiac, raz ze juz tydzien po zaplodnieniu. Chcialam zapytac jak wy mialyscie? Kiedy sie zaczely bole piersi, co sie zmienilo? Ja mialam stosunek w 10 i 14 dniu cyklu, 5 czerwca mam dzien spodziewanej miesiaczki i mam nadzieje ze mi sie udalo. Tylko narazie nic nie czuje, oprocz bolu piersi juz od 13 dnia cyklu i bolu zoladka od paru dni, a dosc spore uplywy moga byc spowodowane jakas infekcja ;/

Gość gość
w teorii dużo dziewczyn pisze, że miały białą wydzielinę przed terminem @. U mnie nic takiego nie było. Piersi bardzo bolały, ale mnie przy @ też bolą. Jedynym objawem, który ja miałam przed terminem @ był metaliczny posmak w ustach pojawiający się znikąd. Dopiero po tygodniu okazało się, że to był objaw ciąży, bo wcześniej byłam pewna że to zatrucie.

Ja sie zrobilam bardzo, bardzo, bardzo zmeczona i ciagle glodna i to od razu! Ale nie zwracalam na to uwagi, bo to byl moj pierwszy cykl staran i nawet nie podejrzewalam, ze sie udalo :-) Tydzien przed @ zauwazylam, ze mam fajniejsze piersi, ale i to bylo zbyt subtelne, zebym to skojarzyla z ciaza. A w dniu spodziewanej @ jak grom z jasnego nieba nagle bol piersi nie do zniesienia, spuchniete, bole podbrzusza trwajace dobe i brak @. Test - dwie kreski :-) W drugiej ciazy juz podejrzewalam po tym, ze sie tak samo glodna zrobilam :-) Ale bez dodatkowych objawow z pierwszej ciazy.

przestań o tym myśleć, bo za chwilę będziesz miała wszystkie objawy- mimo, że w ciąży nie będziesz :O takie niezdrowe nakręcanie się. Też tak mialam i jak odpuściłam myślenie to akurat w tym cyklu byłam w ciąży. Nawet plamienie implantacyjne wzięłam za rozregulowane hormony- mimo, że nigdy w życiu nie miałam z tym problemów.

Gość gość
Wlasnie bardzo sie denerwuje bo staramy sie od ponad roku i nic.

moja znajoma niedawno ogłosiła, że jest w ciąży.. długo się starali i już za chwilę mieli mieć in-vitro.. widać, udało się jak odpuściła myślenie. Jeśli nie problem zdrowotny to prawie zawsze psychika blokuje.

Gość gość
mnie wysypało krostkami i grudkami na twarzy.

Gość gość
Ciężko jest odróżnić pierwsze objawy ciąży, bo w zasadzie nie wiadomo, czy dany czynnik rzeczywiście jest związany z ciążą, czy to może jakaś choroba, albo zwykłe przesadne wsłuchiwanie się w swój organizm.. pierwszym najpewniejszym objawem ciąży jest pozytywny wynik testu ciążowego :d

Gość gość
Objawy jak na okres miałam, tyle że okresu już nie było

Gość gość
Dziewczyny, co to jest to plamienie implatacyjne i kiedynono wystepuje tj w ktorym dniu cyklu i czy zawsze jest?

plamienie czasem występuje gdy zapłodniona komórka się zagnieżdża w macicy, nie u wszystkich tak jest. Ja miałam na ok tydzień przed spodziewanym okresem. Myślałam że to przedwczesna @. Ale się to nie rozkręciło i ustało.