Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BRANIE NA RĘCE 3 MIESIĘCZNIAKA PRZEZOBCE OSOBY

Polecane posty

Gość gość
dokladnie chodzi mi o to- bo jakby go wzięłą moja mama, tesciowa, czy ktos kto madzieci to by mnie to nie ruszylo, ale ona nie ma i nie wiem jak je trzymac więc po co się za to brala?? a co jesli fkatycznie zrobilaby mu krzywdę?? ona by sobie poszla a ja bym zostala z dzieckiem z urazem...

Gość gość
to po co zostawiałaś ją sama z dzieckiem? mojego syna brało wiele osób które trzymały tylko dzieci koleżanek na rękach, jak coś to mówiłam, słuchaj potrzymaj tak on jest mniej stabilny, a tak będzie mu lepiej i wygodniej, wszystko z kulturą.

Gość gość
ty kretynko od wyzywania innych- niech cię mąż przeleci, bo jakaś niedopchana chyba jesteś skoro tak po wszystkich jedziesz i nie potrafisz się cha/mie normalnie wypowiedzieć

Gość gość
No właśnie nie musi, założyła temat żeby otrzymać pochwały, może chciałaby żeby jej ktoś wylizał? :P

Gość Nie wziełabym bez pytania
Po co zostawiała sama z dzieckiem? Po to, że musiała iść do ubikacji!!! :D Uwielbiam Kafe :)

Gość gość
zostawilam bo poszlam do toalety i nie wpadlam na to ze go wezmie.

Gość gość
A może jest w ciąży.

Gość Nie wziełabym bez pytania
Ależ jak najbardziej umiem się ładnie wypowiadać :) Tylko na kafe, szczególnie na dziale najmądrzejszych kwoczek w internecie (czyli macierzyńskim), jakoś nie mam potrzeby, ani ochoty bawić się w wersal :) Donieś na mnie do moderacji :D

Gość gość
Sama jesteś kretynką, z obcą zostawiła, żeby się czasem nie zesrała skoro ją tak przypiliło że musiała z OBCĄ NIEODPOWIEDZIALNĄ i NIEDOŚWIADCZONĄ babą 3-miesięczne dziecko zostawić :P

Gość gość
widać właśnie jak potrafisz, no ale trzeba się jakoś dowartościować, no nie?

Gość gość
nie myslalam ze tak potoczy się ten temat.. pod razu trzeba się wyzywac? w zyciu tez tak rozwiązujecie problemy?? od razu"gnoicie innych"?

Gość tabouuuu
ja zawsze pytam, czy moge wziąć malucha na rece, chociaz mam 3 swoich dzieci, wiec wiem, jak chwycić...wiem jednak, że niektore mamy moga tego nie lubi lub po prostu obawiac sie tego, ze dziecko zostanie źle podtrzymane, dlatego zawsze lepiej, przed podjęciem tego jakże brutalnego aktu, zapytać :)

Gość gość
to moglas dziecko tez wziasc do ubikacji!!! a na luzeczku napisz-uwaga zly pies-

Gość gość
Tragedia, dziewczyna brata dziecko wziąła na ręce... ukrzyżować kurwę, po co w ogóle przyszła :P

Gość gość
pretensje zgłaszaj do kulturalnej inaczej laski z 22.15, bo to ona nakierowała dyskusję na taki, a nie inny tor, no ale jak się ktoś wywodzi spod budki z piwem, to czego więcej się spodziewać

Gość gość
ale rozdmuchalyscie temat.i jak się bulwersujecie :)

Gość gość
...polać ją benzyną i podpalić, nie wybaczaj krzywdy wyrządzonej twojemu dzieciątku :classic_cool:

Gość gość
gdzie tam benzyna polac:D na pal wbic i na rynku postawic dla przestrogi innych obcych

Gość gość
Ale g***ażeria gimbazjalna dziś na kafe szaleje. Autorko - masz prawo w takich sytuacjach zwracać uwagę i nie świadczy to o twoim przewrażliwieniu, tylko o tym, że jesteś normalną matką. A tym szambem forumowym się nie przejmuj, nie wiem, co się dziś dzieje.

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość gość
nie wiem, jak Ty brałaś dziecko na ręce po urodzeniu, przeciez byłaś niedoświadczona! :O

Gość gość
ale to bylo MOJE dziecko!

Gość gość
walnięta baba-jeżeli umyła ręce nie widziałabym problemu,chyba ze byliby częstymi gośćmi i tak postępowalaby notorycznie

Gość gość
nie umyla rąk