Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o pierwszą randkę raczej nie udaną

Polecane posty

Gość gość

Byłem dziś na spotkaniu z kobietą z internetu, pierwsze spotkanie, wiadomo jak to jest pisaliśmy ponad miesiąc ona już sobie o mnie dobre zdanie wyrobiła pisała do momentu spotkania co będziemy robić wspólnie itd. na spotkaniu rozmawialiśmy na luzie trochę pograliśmy w kręgle było miło i fajnie po spotkaniu zapytałem o wrażenia odpisała w sumie nie prawdę że na żywo nie mieliśmy o czym rozmawiać i się zastanowi, widzę że się zalogowała od razu po spotkaniu na portal szuka dalej, jest sens się odzywać? Jak kobieta była jakakolwiek mną zainteresowana to tak się nie zachowywała ŻADNA

Gość gość
no nie jest Tobą zainteresowana, olej ją :) bo tez nie chciałbyś chyba być na zawołanie w razie gdyby inny się nie trafił. Albo tylko do momentu gdyby nie znalazła lepszego, po co Ci to, szukaj dalej :) Dziewczyny wypełnijcie mi ankietę :( http://www.survio.com/survey/d/W5Y9M9C9Q7B8S1X9T

Gość gość
ok tak też zrobię zero kontkatu ehh wiedziałem że tak będzie :( na tych portalach kogoś poznać graniczy z cudem, na zawołanie jej nie będę wolę szukać dalej, zresztą ona jakaś pięknośc nie jest

Gość gość
powodzenia :) jak dziewczyna będzie zainteresowana to uwierz że nie będziesz miał żadnych wątpliwości co do tego :) a tak bez sensu :) Dziewczyny wypełnijcie mi ankietę :( http://www.survio.com/survey/d/W5Y9M9C9Q7B8S1X9T

Gość gość
widocznie było miło i tyle.. po takim spotkaniu każdy z reguły wraca do domu i szuka może coś lepszego, jak jest tyle ofert

Przy takich spotkaniach trzeba być seksualnym. Spotkałeś się z nią myśląc o seksie domyślam się że nie dałeś jej do zrozumienia jak na ciebie działa nie dotykałeś jej ani nie pocałowałeś byłeś jak kumpel i się dziwisz czemu kobiety nie chcą się z tobą kochać :)

Gość gość
a niech sobie szuka "coś lepszego" nie nawidzę jak ktoś mówi nie prawdę lepiej by napisała nie zaiskrzyło czy coś w tym rodzaju jak poprosiłem o szczerość niż "musze to przemyśleć" :( ehhh