Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dowiedziałam się, że moją matką jest moja starsza siostra ! Jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

mam 18lat, ona zaszła w ciąże z opiekunem na kolonii, ukrywała to bo nie chciała klopotow a on skandalu chodzenia po sądach urodziła mnie jak miała 15lat,potem wyjechała do szkoly z internatem, moja mama udawala tyle lat z ojcem ze są moimi rodzicami :( a to było klamstwo, rodzinna tajemnica wyszła na jaw przypadkiem :( jestem załamana nie wiem co robic siedze u kolezanki od soboty nie chce tam wracac :(

Gość gość
Wyobraz sobie,ze bedziesz z tym zyla do konca zycia... wiec lepiej jak wybaczysz szybciej jak pozniej.

Gość gość
boże ale patologia :O

Gość gość
Ech życie. Jak to wyszło na jaw>?

Gość gość
patologia ktora zaklada takie debilne prowo. Powinni namierzyc****i matce pokazac kogo ma w domu

Gość gość
czyli twoja matka jest twoją babcią? :O :O :O

Gość gość
patologia ? Ja znam rodzeństwo, które zrobiło sobie dziecko i udają teraz pare haha

Gość gość
Chyba lepiej, że babcia udawała twoją mamę niż mieli oddać cię obcym do adopcji. Masz rodzinę i na pewno byłaś kochanym dzieckiem. Otrząśnij się i bardzo proszę wróć do domu. Źle, że dowiedziałaś się akurat teraz, gdy zwykle w tym wieku młodzież przechodzi czas buntu.

Gość gość
ale sie fimu naogladalas:D Zywcem zdarte z fabuly

Nie potrzebnie się oburzasz uszanuj decyzję rodziny. Jak by Ciebie matka wychowywałem było by dla niej bardzo negatywnie bo była za młoda na to a tak Babcia wiedziała co robić. Nikt Ciebie nie skrzywdził

Gość gość
jw

Gość gość
boże ja nie wiem, czy bym wybaczyła. nie mieści mi się w głowie, jak bardzo się trzeba przejmować opinią społeczną, żeby uknuć taką intrygę. żeby prawda co do tego, kto jest rodzicem, była ważniejsza niż to, co pomyślą inni. szczerze - cos z Twoją rodziną jest nie tak. nie powinnaś nigdy się znaleźć w takiej sytuacji. to tak jakby Twoja własna matka (czyli siostra) się Ciebie wyparła. rozumiem, że skoro była tak młoda, była to głównie decyzja rodziców, ale i tak... no wszyscy zachowali się wobec Ciebie okropnie. ale fakt, musisz jakoś z nimi żyć. jeszcze Ci będą potrzebni. masz tylko 18 lat, nie usamodzielnisz się nagle sama. ja bym tam wybaczyć nawet nie próbowała, ale musisz jakoś z nimi dojść do porozumienia, żeby normalnie(j) funkcjonować. pamiętam, mój były chłopak, jak bylismy razem, dowiedział się, że jego ciocia jest tak naprawdę jego starszą siostrą. matka ukrywała, tyle tylko, że o wiele dłużej, że urodziła za młodu. takie rzeczy najwidoczniej zdarzają się całkiem często, nie tylko w filmach. dla mnie to niepojete i straszne, jak można knuć takie intrygi. zwłaszcza, że 15sto-latka w ciąży to przecież nic aż takiego. zdarza się. bardzo Ci współczuję.

Gość gość
''Nikt Ciebie nie skrzywdził'' Nieprawda, skrzywdzili (zakladajac, ze cala historia jest prawdziwa, ale teoretycznie moze byc jak najbardziej). Zle zrobili, oklamujac dziewczyne, wychowaniem jej mogli sie zajac dziadkowie, owszem, ale po co udawac, ze sa jej faktycznymi rodzicami?

Gość gość
i co to za argumenty, że to lepsze niż oddanie do adopcji albo że lepiej babcia wychowała niż zrobiłaby to matka? przecież mogli tak czy siak mieszkać razem i tak czy siak babcia mogła wychowywać dziewczynę jak własną córke. mogliby nawet od biedy udawać przed całym światem, kto jest kim, choć i to byłoby dziwne. ale dziecko ma prawo wiedzieć, kto jest jego rodzicem. zwłaszcza, jeśli zyję z tą osobą pod jednym dachem i widuje ją na codzień! na pewno była niejedna okazja, żeby wyjawić prawdę. dziewczyna była oszukiwana przez swoich najbliższych przez 18 lat! przez własną matję która powinna być najbardziej godną zaufania osobą dla niej na całym świecie. i gdyby nie przypadek, nadal by ją oszukiwali. ma prawo czuć się skrzywdzona. to naprawdę straszne.

Gość gość
No wlasnie, przeciez jej siostra tzn matka biologiczna mogla byc jej matką, ale ludziom i rodzinie nic nie mowic, kogo to wgl obchodzi? P******* jest ta typowa polska wieśniacka mentalnosc :O boze co ludzie powiedzą ?!, boze nie ubiore miniowki bo ludzie mnie wysmieją ! Masakra po prostu. Ja mam daleką krewną ktora wziela slub z facetem bo rodzice jej kazali, dziecko tez rodzice kazali zrobic bo czas najwyzszy, 28lat i bez dziecka? Bez meza? Kazda we wsi ma a ona stara panna? Taki wstyd haha ona byla na stażu w duzej firmie, zna 3 jezyki a teraz ma 3 dzieci, wyglada jak kilo nieszczescia, malomowna, cicha, gada glupoty od rzeczy wrak czlowieka tylko czekac az sie powiesi

Gość gość
up

Gość gość
o kurwa znowu mnie okłamali, matka mnie porwała z jakiegoś żłobka 18 lat temu, w badaniach wyszło, że nie jest moją biologiczną matką (i ojciec ojcem) więc wcisnęli mi, że jestem dzieckiem siostry matka się załamała i w końcu się przyznała z ojcem co i jak

Gość gość
Przestan ogladac na dobre i na zle :O