Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o takim facecie co

Polecane posty

Gość gość

nie chce powiedzieć ile ma lat? widzę ,że jest starszy i nawet mi to nie przeszkadza, ale nie sądzicie ,że to troche dziwne?

Gość gość
a poza tym jak akurat gadałam z różnymi osobami i nie mógł sie do mnie dodzwonić to potem mu powiedziałam ,ze " sorry ,ale akurat jak dzwoniłeś tyle osob do nie dzwoniło" nie żeby sie tłumaczyć, ale wyświetliło mi się ,że kilka razy dzwonił w tym samym czasie,a on " dobra dobra już się nie tłumacz..." to są normalne zachowania wg was i to na samym początku znajomości?

Gość gość
A duzo jest starszy?Ja mam podobnego znajomego co ma ponad 45 lat i podobnie sie zachowuje :D

Gość gość
na oko dość dużo tzn o około 10 lat ,ale teraz myślę ,że jeszcze więcej po tej rozmowie... a ja lubię nawet starszych facetów ,ale jak nie podchodzą tak do swojego wieku jak jakiejś wady tylko nie mają jakiś kompleksów...

Gość gość
Dosc duzo ? 10 lat to nie duza róznica ale ok:D

Gość gość
ale teraz myślę ,że jak ja mam te 24 to on może mieć ze 20 wiecej jak nie chce się przyznać... Widać ,że ma jakieś kompleksy z tego powodu, jak go zobaczyłam pierwszy raz wydał mi sie pewny siebie ,a teraz jakoś stopniowo zmieniam zdanie

Gość gość
up

Gość gość
Up

Gość gość
Jakiś dziwak:o