Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham inna, odejsc?

Polecane posty

Gość gość

z zona od lat sie nie dogadujemy, klocimy, mieszkamy razem, ale obok siebie. czy lepiej to skonczyc i zaczac zycie z innna kobieta, mlodsza, ktora od lat jest we mnie zakochana? tez nie jest mi obojetna.

Gość gość
jepiej dla cb jesli odejdziesz, nie ma sie co meczyc

Gość gość
odejść od zony, takie zycie to gehenna

Gość gość
ja bym odeszla, dala szanse komus kto cie kocha, a swoja droga to wsppolczuje tej kobiecie, ze kocha cie przez lata, nie kazdy by to wytrzymal, daj wam szanse i zacznij nowe zycie z 2 kobieta ;-)

Gość gość
Jestem kobietą i mam podobną sytuację w domu. Gdyby mąż odszedł ode mnie, ucieszyłabym się i to by rozwiązało wszystkie problemy. Każde z nas byłoby szczęśliwsze.

Gość gość
jestem kobieta ktora od 2 lat kocha 1 faceta, ma zone, nie jestesmy razemm, wiec jesli kochasz ta 2 kobiete, to odejdz, takie czekanie na kogos kogo sie kocha jest okropne, wiec zrob to dla was, powodzenia,

Gość gość
tez mysle ze tak jw

Gość gość
tak ;-)))

Gość gość
A przysięga małżeńska nic nie znaczy ? Przysięgałeś na dobre i na złe. Pojawiło się złe to ogon pod siebie i chodu do innej. Kiedyś mężczyzna miał honor i jak coś powiedział to wypełnił. A teraz maminsynek jeden z drugim nawet danego słowa pod przysięgą dotrzymać nie umie. Jesteś facetem, ty rozwiązujesz problemy. Myślisz że inne małżeństwa nie mają problemów ? Co za chłop, ma podjąć ważną decyzję życiową, to się pyta internautów. A o co się kłócisz od lat z żoną ?

Wymień se babe na młodsze bo Twój rupieć najwyraźniej zwariował na stare lata :D

Gość gość
o to ze mnie zdradza i malo jej kasy, a ta 2 kobieta choc zawsze mnie wesprze i pomoze.

Gość gość
hahahaha moj maz tez zarzuca mi zdrade i chec ogolocenia go z kasy. To chyba to jakis syndrom u niektorych mezczyzn. Odejdz od zony, przestan ja upokarzac i zyj sobie dobrze z ta pelna zrozumienia nowa kobieta.

Gość gość
syna 7 letniego

Gość gość
Oddawaj..... a jakie to ma znaczenie teraz? Zwlaszcza dla faceta, ktory juz mentalnie odszedl od zony? I na pewno rowniez od dziecka-ci jesli je ma? On juz mysli tylko o nowym pieknym zyciu tylko boi sie otwarcie do tego przyznac.

Wiesz trudna sprawa, bo jeśli zdradzasz to znaczy że nie kochasz więc lepiej nie oszukiwać i odejść bo zrobisz to wcześniej czy później, tylko pamiętaj że czeka was ciężka walka o dziecko.

Gość gość
no tak myslami jestem przy niej syna kocham spedzam z nim kazdego dnia duzo czasu

Gość psychokozetka
odejdz.jesli nie kochasz zony a inna to i tak juz zdradziles,emocjonalnie. jesli teraz zostaniesz dla dobra rodziny to i jak za jakis czas odejdziesz,bo nie ma milosci.a zona zasluguje na szczerosc i szanse ulozenia sobie zycia tez.zapraszam :psychokozetka@blogspot.com

Gość gość
Oddawaj nie strasz go walka o dziecko. Po pierwsze nie wiesz czy bedzie chcial znalezc czas dla swojego syna zajety swoim nowym wspanialym zyciem. Po drugie dlaczego zakladasz, ze beda walczyc?

Gość gość
mentalnie juz zone zdradzilem, ale fizycznie nie. mysle o tym duzo i dochodze do wniosku, ze lepiej odejsc.

Gość gość
o dziecko bede walczyl zalezy mi na nim.

Gość gość
Mentalnie, nie mentalnie odejdz i przestan jeczec skoro tak postanowiles Pamietaj tylko, ze nie odchodzisz tylko od zony. Odchodzisz rowniez od syna. Nie badz wiec zdziwiony jesli zmieni sie jego stosunek do Ciebie i nie obwiniaj zony o to.

Nikogo nie straszę, wydaje mi się że im się nie układa i raczej razem nie będą, a na pewno obydwoje kochają syna więc walka będzie, a to raczej nie za dobrze się odbije na psychice siedmiolatka...

Gość gość
O kur...... Przepraszam za wulgaryzmy. O dziecko bedzie walczyl, zalezy mu na nim ale o malzenstwo nie walczyl zeby dziecko bylo szczesliwe. Tchorz i len. Pewnie zaraz napiszesz, ze zona zla. Tak z ciekawosci dlaczego zyjecie obok siebie? o co klotnie?

Gość gość
macie racje, to koniec tego zwiazku, trzeba sie jakos dogadac w sprawie dziecka, bo to najwazniejsze.

Gość gość
Dupa nie facet z Ciebie. Podjac decyzje na podstawie kilku postow z forum pisanych przez ludzi w roznym stanie psychicznym i z roznymi celami. Wspolczuje zonie i synowi.

Gość gość
sama mi milosc wyznala, kocha mnie. z zona nic mnie nie laczy, rzadko gadalismy, klocilismy sie o kase, denerwowala nas swoja obecnoss, cos sie wypalilo.

Gość gość
Oddawaj dla tego pana nie ma znaczenia jakie konsekwencje beda dla innych, ponoc tych najwazniejszych. Liczy sie to zeby jemu bylo dobrze.

Gość gość
decyzje podjalem sam, myslalem o tym dlugo