Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mnie olewa?

Polecane posty

Gość gość

Spotkałam się dwukrotnie z kolegą w moim domu. Dla mnie było ok, ale jemu chyba się nie podobało, choć nie wiem. Wiele razy zapraszał mnie do siebie, ale gdy już miało dojść do spotkania, pisał, że ma coś do zrobienia, krótko mówiąc, nie ma czasu. Po jakimś czasie poszłam do niego po szkole. Wydaje mi się, że to było dla niego nieudane spotkanie. Powiedział mi, że za 2h wychodzi, a kumpel napisał mu, że może wyjść później, ale on parł, by jednak nie zmieniał godziny. Tak się zastanawiam, dlaczego tak robi, skoro w szkole daje mi wyraźnie do zrozumienia, że nie jestem mu obojętna i że bardzo mu się podobam? Może boi się reakcji rodziców. Myślę tak, gdyż zaprosił mnie pod ich nieobecność. Lub może boi się wchodzić ze mną w jakieś bliższe relacje. Także no, nie wiem. Mamy po 16 lat. Proszę o rady.

Gość gość
Olewa, nie olewa. Takie prawa 16-stolatków. Może przed chłopakami udaje chojraka a jak przyjdzie co do czego... to strach mu dupsko ściska. Przynajmniej ja pamiętam takie zachowania gdy miałam tylelat co Ty. Nie umawiaj się się z nim sam na sam. W szkole niech Cię adoruje i strzela ślepakami. Ty bądź mądrzejsza i nie zwracaj zbytnio uwagi. Tak naprawdę, to on tylko w myślach uważa że wiele może, a w praktyce...sama widzisz że nie wie co-jak-i-dlaczego.