Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o powazna Odp

Prosze Powiedzcie cos o tym co o tym sadzicie Wasze zdanie

Polecane posty

Spotykamy sie niezobowiazujaco ,wczoraj zadzwonil pytal dlaczego nie odbieralam jak dzwonil,powiedzilam ,ze nie moglam ,a on ok ,ze jutro zadzwoni ,ze przyjdzie do mnie ,ok mial przyjsc o 22 ,a nic cisza ,nawet nie zadzwoni...i to juz pare razy taki numer zrobil...za to dzwonil ja np mila przyjsc w srode wiezcorem nie przyszedl nie zadzwonil nic,za to dzwonil w czwartek....ja nie odbieralam ,,,O CO MU CHODZI dlaczego tak postepuje ? po co mowi ze przyjdzie jak nie przychodzi nawet nie zadzwoni ?

Gość gość
może go wiatr historii zawiał. miał wczoraj ochotę ale nie mogłaś to poszedł poszukać innej by się rozładować. teraz mu nie przeszkadzaj

Gość LukrowanyCycek
czeka na odpowiednią chwilę żeby włożyć Ci swojego ogórka

pytam powaznie ,to dlaczego nie zadzwoni nic ,cisza? i to juz po raz kolejny sie zdarza,ze mowi ze przyjdzie dzien przed ,a na drugi dzien nie przychodzi ,nawet nie zadzwoni ,dopiero na nastepny dzien dzwoni..o co mu chodzi?

Gość gość
pytaj facetow

Gość gość
Ustaliliście że spotykacie sią niezobowiązująco i ok. Jednak Ty mu powiedz że to go nie upoważnia do robienia Ciebie w konia. Nie ma zamiaru przyjść? Niech ma w sobie na tyle "męskości" aby Cię o tym uprzedzić. jeśli nadal będzie Cię olewał, przyjmij tę samę postawę co on. Umówcie się, a Ty wyjdź dokądś. Niech stoi pod drzwiami i się domyśla. W końcu co mu jesteś winna?