Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna i przyjaciolka

Polecane posty

Gość gośćautor
Ok, dzeki za wypowiedzi.

Gość gość
autor nie był wart tylu wyczerpujących wypowiedzi, dziewczęta :) pozdrawiam!

Gość gość
Ok, to ja autor ;] Z moja dziewczyna jestem 3 msc... jest bardzo zaborcza i zazdrosna. mieszkamy razem...wkrurza sie o kazdy kontakt z kobietami. miala ciezkie zwiazki (wrecz bardzo skrajne) do tego dda/ddrr. przyjaciolke mam 10 lat...znamy sie od dawna, ufamy sobie nawzajem, ona nie ma nikogo innego jesli chodzi o przyjan ja mam tylko kumpla jeszcze. kiedys byla analogiczna sytuacja - pojawila sie dziewczyna z ktoar bylem i przyjaciolka odsuneita an drugi plan...jak dziewczyna mnie rzucila to przyjaciolka ze mna dalej gadala (byla poprostu zawsze) teraz w takiej sytuacji by tego nie przezyla - juz plakala i prosila zebym dal jej spokoj, ze nie ma mnie dla niej. nie chce zeby tak to wygladalo. Przyjaciolki nie chce ranic "tak o" bo ktos (mimoz e to moja dziewczyna) ma taki kaprys. z przyjaciolka z 9 lat temu spotkalem sie kilka razy (na poczatku znajomosci) spotkalem sie kilka razy, jakies delikatne calowanie bez seksu....moja rodzina ja zna i bardzo lubi. od 2 lat pracuje z przyjaciolka ale taraz raczej nasze drogi zawodowe sie rzoejda. nie wiem co robic ale nie chce tracic przyjaciolki a dziewczyna to jest to czego szukalem zawsze - dogadujemy ie rewelacyjnie, jest madra i piekna. tak w skrocie miedzy mlotem a kowadlem nabralo nowego wymiaru dla mnie ;)

Gość gośćautor
gosc 20:19 czekam na przeprosiny ;)

Gość gośćautor
i jeszcze: wymaga ode mnie meldowania kiedy mamy kontakt...jak nie mowie to "brak lojalnosci" i "ranienie"

Gość gość
przepraszam :)

Gość księżniczka na ziarnku
No, to juz teraz wiadomo. problem nie jest w dziewczynach, ale w Tobie. Chciałbyś je miec obydwie. Pomysł świetny, Rani wszystkich oprócz Ciebie. ps. Nie napisałeś czy się poznały?

Ty po prostu sam zatrzymujesz "przyjaciółkę". Może i nawet wiesz że podkochuje sie w Tobie.

Gość gość
poznaly. a co zlego w tym pomysle ? jedna to kolezanka druga to kobieta zycia...kolezanka mnie w ogole nie pociaga ani nie traktuje jej jako "obiekt"

ale ona liczy na coś więcej i zapewne nie jest szczęśliwa - tobie pasuje mieć dwie, ale tak się nie da - to byłoby za proste a Twoja dziewczyna widzi doskonale, że jej na Tobie zależy

I co po tym poznaniu mówiła Twoja kobieta?Bo chyba coś nie tak było skoro jednak nie chce abyś utrzymywał kontakty z przyjaciółką.Dziwne to dla mnie bo z przyjaciółką chyba się codziennie nie spotykasz a Twoja kobieta nie ufa Ci.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Powiem Ci tylko jedno- trzymalabym sie na kilometr od osob ktore uwazaja przyjaznie za brak lojalnosci i ranienie. Przeczytaj sobie jeszcze raz wypowiedz Pavlo. Tak to bedzie wygladac i u Ciebie.

Jeśli masz już kobietę życia, to najlepsze, co możesz zrobić, to dać przyjaciółce wolność. Niestety. To najlepsze, co możesz dla niej zrobić. Uważam, że jej na Tobie zależy. Im prędzej pozbawisz ją złudzeń, tym lepiej. Ona będzie miała szansę znaleźć sobie kogoś, a Twoja dziewczyna nie będzie miała powodu do zazdrości.

Jeśli masz już kobietę życia, to najlepsze, co możesz zrobić, to dać przyjaciółce wolność. Niestety. To najlepsze, co możesz dla niej zrobić. Uważam, że jej na Tobie zależy. Im prędzej pozbawisz ją złudzeń, tym lepiej. Ona będzie miała szansę znaleźć sobie kogoś, a Twoja dziewczyna nie będzie miała powodu do zazdrości.

Kawał suk...yna z Ciebie i tyle. Wszyściutko w białych rękawiczkach Mam nadzieję że to prowo, bo sobie nie wyobrażam 10 lat tej dziewczyny przy takim cyniku.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Powiem Ci tylko jedno- trzymalabym sie na kilometr od osob ktore uwazaja przyjaznie za brak lojalnosci i ranienie. Przeczytaj sobie jeszcze raz wypowiedz Pavlo. Tak to bedzie wygladac i u Ciebie.

Jeśli masz już kobietę życia, to najlepsze, co możesz zrobić, to dać przyjaciółce wolność. Niestety. Uważam, że jej na Tobie zależy. Im prędzej pozbawisz ją złudzeń, tym lepiej. Ona będzie miała szansę znaleźć sobie kogoś, a Twoja dziewczyna nie będzie miała powodu do zazdrości.

Gość gość
Poznaly i ja skyrtykowala ze gruba, brzyda i dziwna. nie wiem czy dodalem - moja przyjaciolka ma chlopaka ;)

Kawał suk...yna z Ciebie i tyle. Wszyściutko w białych rękawiczkach Mam nadzieję że to prowo, bo sobie nie wyobrażam 10 lat tej dziewczyny przy takim cyniku.

Gość gośćautor
Poznaly i ja skyrtykowala ze gruba, brzyda i dziwna. nie wiem czy dodalem - moja przyjaciolka ma chlopaka ;)

Gość gośćautor

Kawał skur...la z Ciebie i tyle.

Gość gośćautor
Poznaly na chwile kiedys i moja dziewczyna skyrtykowala ją ze gruba, brzyda i dziwna. nie wiem czy dodalem - moja przyjaciolka ma chlopaka ;)

Gość gośćautor
Poznaly na chwile kiedys i moja dziewczyna skyrtykowala ją ze gruba, brzyda i dziwna. nie wiem czy dodalem - moja przyjaciolka ma chlopaka ;)

Gość gośćautor

Gość gość
Jeśli masz już kobietę życia, odpuść sobie tamtą. Porozmawiaj z nią i pozbaw ją złudzeń. Jesteś jej to winny, bo ona robi sobie nadzieję. Najlepsze, co możesz zrobić, to dać jej spokój. Będzie miała szansę znaleźć sobie kogoś, a dziewczyna nie będzie miała powodu do zazdrości.