Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ylvis

Nie mam siły, źle wybrałem studia.

Polecane posty

Gość Ylvis

Piszę tu, bo jest 3 nad ranem, a ja czuję, że mi już odbija. Jestem na pierwszym roku europeistyki. Jak to wybierałem byłem świadomy, że bezproblemowe zdobycie pracy po tym to będzie wyczyn, ale mocno wierzyłem w siebie, odpowiadał mi plan studiów i podziwiałem projekt jakim jest Unia Europejska. Jako tako zaplanowałem drogę kształcenia i zawodową - licencjat z euro, potem magister z administracji albo te nowe prawo 2,5 letnie co mają wprowadzić. No i podyplomówka z administracji albo funduszy europejskich. Nie poszedłem na nic innego z kompleksów, obawiałem się, że nie zmuszę się do codziennej ostrej nauki na prawie, albo czymś innym równie poważnym. Ogólnie, na studiach odciąłem się totalnie od ludzi co mi bardzo pomogło w pewien sposób, wcześniej całe liceum przećpałem, prochy rzuciłem przed maturą i cieszę się do dzisiaj z 'nowego życia', tyle, że teraz mi odbija. Separatyści i narodowcy dochodzą do władzy w europie, słupki skaczą im w górę, nawet u nas.. Obawiam się, że padnie mój szklany zamek, zniweczą unię, ograniczą biurokrację. Boję się k***wsko, nie wiem co robić. Zmiana kierunku będzie sporo kosztować, no i co mi da jeśli moja c*****a natura wszystko zj***e. Modlę się żeby ktoś dał mi natchnienie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować