Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielkopolankaka

Endokrynolog NFZ Poznań

Polecane posty

Gość Wielkopolankaka

Witajcie! Po ostatnim omdleniu lekarz rodzinny zlecił mi badanie TSH (i jeszcze jednego parametru, którego niestety nie pamiętam) ;p Okazało się, że nadal są lekko zaburzone, że to wrodzona niedoczynność tarczycy, dlatego, aby uniknąć problemów np. w zajściem w ciążę kazała mi zgłosić się do poradni endokrynologicznej. Parę lat temu miałam kilka wizyt prywatnych u endokrynologa dziecięcego, który stwierdził, że nie wymagam przyjmowania leków. Obecnie lekarka powiedziała, że nie ma pośpiechu, dlatego mogę poczekać na termin nawet pół roku, po prostu mam zacząć kontrolować się u specjalisty, co też jest mi na rękę, bo na prywatne wizyty aktualnie nie mam funduszy. Znacie dobrego specjalistę w Poznaniu, który przyjmuje w ramach NFZ (najlepiej jeszcze w okolicy dworca głównego)? Pozdrawiam serdecznie:)

Gość gość
Po pierwsze to endokrynolog nie jest normalnym lekarzem. Wiec nie ma go tam gdzie chcesz. Nie ma w kazdej poradni. Sa w szpitalu na Polnej. Tyle, ze zadnego dobrego nie znam. Lecze sie 15 lat i zaden mi jakos nie pomogl :)

Gość gosiara
Jeśli chodzi o miejscówkę to na Grunwaldzkiej jest w Certusie. Bardzo dobry (Derc) ale ja ja byłam to nie było na nfz. Z tym, że Certus ma klika placówek i w niektórych jest wielu lekarzy przyjmujących na nfz, np zaraz pod Poznaniem, w Swarzędzu.Po prostu sprawdź na ich http://www.certus.med.pl/