Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pomoc siostrze?

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra ma 38 lat. Na poczatku zwiazala sie z nieodpowiednim faceteem, urodzila pierwsze dziecko, potem zaszla w 2 ciaze. Juz wtedy jej facet pozostawial wiele do zyczenia, aleona zaslepiona. iegal za nia tez inny, ktory wzial by ja razem z tym pierwszym malym i ciezarna, dobry face, pracowity, le ona nie-bo milosc slepa. Urodzil swojemu w sumie 4 dzieci, odeszla dopiero, gdy zaczal sie nad niaa znecac fizycznie. Dostala socjalne mieszkanie, dali ja na kursy, potem znalazla prace, dziada podala o wieksze alimenty i powoli wyszla na prosta. w zeszlym roku jednak zaczela si spotykac z kolesiem, ktory ma teraz 23 lata.... Wielka milosc, spotkania. Juz wtedy patrzylismy na to sceptycznie, bo to byly randki, on ni zamieszkalby z nia, nie wychowywalby z nia dzieciakow. Ale ona swoje. I stalo sie, chlopaczek sie znudzil i kopnal ja w tylek. Terazz siostra zalamana, na portalu jakies denne teksty wrzuca, podjudzana przez swoich znajomych. Na poczatku ja wspieralam, bylam delikatna. Ale ona sie zachowuje jak skrzwdzona nastolatka, zaczyna imprezowac z duzo mlodszym od siebie towarzystwem (w sumi ona sama dosc dobrze sie tryma, mlodo wyglada i w zyciu by nikt nie powiedzil po figurze, ze 4 dzieci urrodzila). To powiedzialam jej dosadnie, ze co ona sobie wyobrazala, ze mlody chlopak bedzie z nia po grob? Ze bylo wiadomo, ze pedzej czy pozniej znajdzie sobie dziewczyne w swoim wieku. I siostra obrazona na caly swiat, bo jej nie rozumiem, a on zly, obiecywal jej milosc i zostawil, ze jest podly i ona ma nadzeje, ze jego nowa laska tez si niedlugo przekona, jaki on jest. Nie mam juz na nia sil. Ja rozumiem, kazdy zasluguje na milosc, ale ona juz nie jest podlotkiem, a dojrzala kobieta, ma 4 dzieci i to im powinna poswiecac cas a nie teraz rzucac sie w wir imprez.

Gość gość
ale co Cie w zasadzie obchodzi jak zyje siostra ? jesli jej tak dobrze ?

Gość gość
Obchodzi. Bo cierpi i ie gubi. Kiedys na portalu wstawila jakis filmik z wyznaniami milosci do tego chlopaka, to byla posmiewiskiem w calej miejscowosci. Oczywiscie znajomki pisali, ze zajebisty montaz, piekna milosc, a za plecami wszyscy sie smiali i patrzyli zpolitowaniem. w zasadzie koles to jest 8 lat starszy od jej corki...

Gość gość
Ale ona ma taki charakter, jest kochliwa i glupia troszkę. Uwierz mi, ze ze 20 lat bedzie robic podobnie Nie wtracaj sie lepiej