Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 latka w kinie , nie za wcześnie

Polecane posty

Gość gość

Pomyslałam, że wezme moja córke do kina na Dzień Dziecka. Czy nie za wcześnie? Jakie macie doświadczenie ze swoimi dziecmi?

Gość gość
Moim zdaniem to dobry pomyl, powinna sie mala ucieszyc

Gość ogryzekogryzek
to zależy od dziecka, mój nie ma jeszcze 4 lat a co chwile mnie namawia żeby iść do kina, poszliśmy na seans bajek i nudził się po ok 15minutach, ale zachowywał się bardzo ładnie, za to starszy ma już 6,5 i strasznie się bał, panikował itd..

Gość gość
No właśnie zastanawiam się czy bedzie chciała wyjść w połowie, czy właśnie tak jej sie będzie podobać, że wysiedzi ponad godzine. Trzeba to sprawdzić. Jak nie wysiedzi to zawsze mozna iść za rok na kolejny dzień dziecka :)

Gość gość
z moim synem chodzę do kina od kiedy skończył 2,5 roku - tak raz na 2 m-ce, bardzo to lubi, ale czasem jak film nie jest zbyt interesujący to sie nudzi i wychodzimy przed końcem seansu staram się wchodzić z nim na salę kinową po reklamach, bo te trwają około pół godziny i turdno mu to wytrzymać

Gość gość
A to dobry pomysł, żeby nie wchodzić na sale kinową punktualnie, bo te reklamy moga dziecko zniechęcić. A może przed bajkami jest mniej tych reklam ze względu na dzieci?

Gość gość
Zależy czy w domu daje radę obejrzeć długie bajki. Moja starsza córka nie miała 4 lat i z zapartym tchem przesiedziała w kinie cały film. Młodsza ma prawie 5 lat, była kilka razy w kinie, ale ona nie lubi długich bajek i najchętniej w połowie by sobie poszła. Zależy od dziecka, kiedy jest już czas na kino ;)

Gość gość
Ok, to to chyba ja wezme na próbe na Rio2. Oby jej sie podobało :)

Gość gość
tylko nie Rio2 - strasznie nudny, mój trzylatek ledwo wytrzymał

Gość gość
to na co? Jest jeszcze o listonosz Pat i Czarnoksiężnik z Oz: Powrót Dorotki Nie wiem co jest lepsze dla jej wieku.

Gość gość
up

Gość gość
moj ma 4 lata ponad i bylismy w kinie kilka razy. przede wszystkim musi byc cos co mu sie spodoba, akurat lubi samoloty i auta, wiec tylko takie bajki moga byc. zawsze wchodzimy po reklamach.

Gość gość
która bajka

Gość gość
A moj trzylatelk boi sie,bo ciemno i glosno :-(

Gość 1020
Pierwszy raz poszłam z dzieckiem do kina jak miało 3,5 roku i po ok. 15 minutach zakończyliśmy seans :-(

Gość mamadwóchdziewczynek
Ja z córeczką byłam już kilka razy w kinie, m.in. na rio2. Wiele zależy od dziecka. Moja córka się nie boi, ale ze skupieniem uwago różnie bywa ;-) Szczerze polecam robaczki z zaginionej doliny, to film stworzony dla maluchów, moja była zachwycona i dużo wyniosła z filmu. Rio już mniej się nadaje dla malucha, chociaż ogólnie dzieciom się podoba. Mnie zraziły dłuuugie reklamy, dla maluszka trochę zbyt szybka i zawiła akcja, dużo wątków i długie partie muzyczne, co akurat jest atutem ale dziecko się w tym czasie może nudzić. Warto spróbować, 4 -latek to już duże dziecko. Moja ma 3,5 roku i już kilka seansów za nią.

Gość KasiaTe
Zabierz ją na początek na jakąś krótką bajkę. W Multikinie jest cykl z bajkami dla dzieci (chyba w weekend ok. 10:00). Idź i sprawdź, jak będzie.

Gość gjghjtyhjgvh
Dziękuj***ardzo za podpowiedzi :)