Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamieszkac razem czy jeszcze nie

Polecane posty

Gość gość
Ja bym go przyjela, czeka nas dzisvrozmowa i dlatego zalezy mi bardzo na rożnych punktach widzenia.

Gość gość
Czy ktosnsie jeszcze wypowie?

Gość gość
Baby są głupie. Brakuje u was podstawowej logiki. Jakie to ma znaczenie z kim mieszkacie. I tu i tu ma się obowiązki. Jeśli jedna strona wykorzystuje drugą to dobrze, że to wyjdzie wam teraz, że nie potraficie stworzyć partnerskiego związku. . Śmiech na sali jak jakaś dziewczyna pisze, że żałuje, że tak wcześnie zamieszkała z chłopakiem. Czego idiotko żałujesz? To chyba dobrze, że szybko się spostrzegłaś z kim masz do czynienia. Wolałabyś żyć 5lat w kłamstwie i iluzji a potem po ślubie aby to wyszło? . Ja mieszkam z dziewczyną bez ślubu i nie widzę w tym nic dziwnego. Sprzątamy razem, gotujemy, ogólnie obowiązki są dzielone na pół.

Gość gość
debilu gburowaty- dzieki temu ze zamieszkalam za wczesnie z gosciem ciezko mi bylo odejsc bo oprocz bycia razem pomalu doszly wzgledy finansowe i rozne zobowiazania

Gość gość
z dziewczyna mieszkasz?? a czemu nie z narzeczoną??? co to problem sie oświadczyć?? faceci to swinie, coraz bardziej wykorzystuja zakochane w nich kobiety.

Gość gość
Jeszcze raz pisze NIE ZGADZAJCIE sie dziewczyny na zamieszkanie z facetem bo oni nasz i naszych oczekiwan nie szanują. My chcemy zamieszkać i chcemy oswiadczyn ale tego się nie doczekujemy najczesciej albo dopiero po wielu naciskach na wielmoznego pana. Sam od siebie nie wpadnie taki debil ze powinien po kilku miesiacach lub max po roku iść i kupic dziewczynie pierscionek. Wykorzystujecie nas na maxa, ja juz drugi raz się nie nabiorę

Gość gość
Tak ale ty chcialas miec rodzine, a my nie planujemy. Po prostu wspolne mieszkanie przez 7 dni poki od wrzenia nie zacznie nowej pracy. Ale wtedy to już bedzie ponad pol roku znajomosci...

Gość gość
Karteczkę i długopis weź i wejdź na to pytanko xD 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone ? zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony ? twoje życie jest pełne miłości. Czarny ? jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony ? twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski ? jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń ? Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik ? grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych klubów w ciągu jednej godziny. Jeśli wyślesz je do 10 klubów spełni się przed twoimi następnymi urodzinam

Gość gość
Przestańcie ostrzegać kobiety przed takimi bzdurami. Nie każda chce ślubu i dzieci.

Gość gość
Nonwłasnie ja nie chce, ten aspekt pomijam.

Gość gość
Nadal nie wiem jak ta rozmowa może wygladac. Ale moglabym mu zaproponowac zeby u mnie przenocowal inzobaczyc reakcje...

Gość gość
Boziu kobieto widać że masz opory że nie chcesz jeszcze zamieszkac i ja cie popieram ale nie wiadomo z jakiego powodu boisz się o tym głosno mu powiedziec. Co ty taka sierota jestes zeby robic to co ci facet narzuci??

Gość gość
Ma 30 lat i mieszkania nie może znaleźć .Możecie mieszkać razem ,ale to nie gwarancja udanego związku po ślubie wręcz odwrotnie .

ale autorka nie chce ślubu, wiec te wasze argumenty sa bzdurne! Aktoś, kto pisze, ze po zamieszkaniu razem juz nie jest różowo to chyba w dziwnym związku był:) My mieszkamy razem praktycznie od samego początku i jest wciąż różowo, więc prosze nie uogólniać.

Gość gość
pewno że zamieszkać ,prać mu ,gotować ,sprzątać ,dogadzać w łóżku i tak przeczekać max te kilka lat aż się typowi znudzisz . Pózniej płakać na kafe.

Gość gość
Nie wierze ze kobieta 30-letnia nie chce slubu i dziecka. Za rok bedzie chciała i się go nie doczeka.

Gość gość
To uwierz, nie wszystkie kobiety tego chcą.

Gość gość
To po co wspólne mieszkanie jak nie chce ślubu i dziecka .

matko kochana, wy jesteście jakieś dziwne! Jakby tak było, ze wspólne zamieszkanie oznacza brak ślubu, to by nikt razem nie mieszkał. A ludzie decydują sie razem zamieszkać, facet sie oswiadcza i po temacie. Mnie tez facet sie oświadczył i to bardzo szybko- a mieszkaliśmy razem praktycznie od poczatku. Pytanie tylko, czy autorka CHCE z nim mieszkać. Moja rada, warto sprobowac, ale to ona musi podjac decyzje- kafe jej w tym nie pomoze!!

Gość gość
Po co? Zeby z kimś być, kochać się, iść razem przez życie.Do tego nie potrzeba ślubu i dzieci.

Gość gość
nie każda chce ślubu i dzieci ,sama taka jestem i ja pisałam 13.56. Ale sorry nie dam się poniżać , ,mnie na ślubie nie zależy bo wypada ,bo kiecka ,bo parcie rodziny ,a zależy mi na deklaracji i cywilnej umowie. wtedy możemy robić coś razem.

Gość gość
P*********e takie bzdury, że aż głowa boli, to że Wy nie potraficie wybrać partnera to Wasz problem, nie przelewajcie swoich frustracji na autorkę. Ja szybko zamieszkałam z facetem, i jakoś normalnie mi się oświadczył, sam z własnej inicjatywy, nie zostałam jego sprzątaczką i kucharką (dzielimy się obowiązkami), a ślub będzie jak mi się zachce, bo póki co nie mamy takiej potrzeby.

Gość gość
zwolenniczka Ja sie zgodziłam ale oswiadczyłam mu ze jak bedzie dobrze to decyzdujemy o kolejnym kroku. I co? 8 miesiecy mineło on milczy wiec go spytałam co dalej co ze slubem planach o dziecku? To wiekszego strachu w oczach u niego nie widziałam. A dodam ze ukąłdało nam sie dobrze. teraz jest miedzy nami fatalnie bo ja poczułam sie oszukana na całej lini i tak naprawde pewnie niedługo sie to wsyztsko skonczy

Gość gość
za wcześnie, poza tym myślę, że gość szukał lokalu dlatego jesteście teraz "znajomymi" :P

Gość gość
Debilki. A co to za różnica czy się żyje razem z papierkiem czy bez? Nie posprzątam i dupci nie dam bo nie ma papierka. Jakoś faceci nigdy tak nie myślą. Pewnie chytrym idiotkom chodzi o kasę.

Gość gość
debilki? a czemu mam dbac o kogos 24 godziny na dobę kto nie chce mnie za zonę? po co mam siebie oddawać komuś takiemu, nadkakiwać, sprawiać rpzyjamnosci . Jak nie chce mnie na zonę to możemy się spotyka i rozejśc jesli coś nie apsuje, ale jesli się mieszka razem to gdy wszytsko gra to idzie się dalej a wiec slub dzieci. Taka jest NORMALNA kolej rzeczy

Gość gość
Jak to nie chce cię za żonę? A może chce z tobą spędzić resztę życia bez papierka? W czym ci to przeszkadza? Myślisz, że jak wyjdzie za ciebie to jest twój na zawsze?

Gość gość
A po co komukolwiek kiedykolwiek nadskakiwać? Masz naturę służącej, że dla Ciebie związek polega na spełnianiu zachcianek pana męża w zamian za głupi świstek papieru?

Gość gość
A poza tym tempa krowo myslisz, że tylko ty coś od siebie dajesz? A on nie dba o ciebie 24h na dobę? Dlaczego mówisz o związku tak jakbyś ty tylko dawała a on brał. To po ci taki związek?