Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

jak ladnie sie ubierac bedac biedna....

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

... nie mam markowych, oryginalnych ciuchow, kupujeee czesto w lumpeksach.... mimo to chcialabym bym wygladac ladnieee

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Przecie偶 w ciuchlandach s膮 zar膮biste ciuchy, wiec nie narzekaj. Ja ubieram si臋 po z艂ot贸wce i wynajduje takie pere艂ki. Nie m贸w o jakich艣 metkach, bo akurat w ciuchach jest masa markowych ciuch贸w za tanioche wystarczy troche poszukac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oczywi艣cie,偶e tak wystarczy mie膰 gust i troch臋 ch臋ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doraaaa
moja kumpela w szmateksach ubiera sie tak ze jej zazdroszcze. a nie wyglada jak modelka bo ma ogromne piersi - i zawsze na siebie cos znajdzie. ja niestety nie mam takiego daru. do tego szmaty chyba zrobily sie modne bo jak ostatanio bylam w moim miescie to za uzywana bluzke ktora identyczna widzialam w sklepie za 25 zl, chcieli 30...... dla mnie w "markowych" sklepach nie bardzo jest co kupic. wszytsko na jedno kopyto. jestem niska, mam nadwage i nie moge nosic bezksztaltnych dlugich bluzek- niestety teraz tego jest wysyp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tez wlasnie kupuje ubrania za zlotowke, jak bywam w miescie, nie stac mnie na drozsze a poza tym jak odwiedzam te wszystkie sklepy to ja tam nie widze rewelacji, ani ladnych kolorow typowe workowe ciuchy z metka, i mega duza cena..... no ale jak ktos ma kase i lubi takie drogie rzeczy to niech kupuje, ja za dyche mam i bluzki i sweterki i spodnice

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mnie sta膰 na to, 偶eby raz na jaki艣 czas kupowa膰 nowe rzeczy, ale ni ejestem rozrzutna i uwielbiam lumpeksy, ostatnio kupi艂am tam nowe spodnie, rurki takie co艣 jakby rude i czerne z h&m , nowiutkie bo z metkami , a ze by艂a przecena zap艂aci艂am 4 z艂.....!!!! a mamie na dzie艅 matki przy okazali dwie pi臋kne bluzeczki, tez jetkowane , a iosztowa艂y po 15 funt贸w, a ze wtedy by艂a ka偶da rzecz po 2 z艂 to zrobi艂膮m jej prrzent za 4 z艂 haha i mia艂y mketki , wi臋c te偶 plus je艣li chodzi o takie sklepy, bo coraz cz臋艣cuek mo偶ena kupi膰 ca艂kiem nowe rzeczy za grosze. ja kupuje tylko buty i bielizn臋 ostatnio w zwyk艂yych sklepach , powa偶nie, zreszt膮 mieszkam w ma艂ym mkie艣cie i w ka偶dym sklepei sa jednakowe ciuchy, wszyscy chodz膮 tak samo ubrani, jak sa akutat takie spodnie "modne" to ka偶dy sklep je ma i tak jest ze wszystkim wobec tego to druga warto艣膰 dodana takch sklep贸w , mog臋 kupi膰 oryginalne rzeczy, kt贸rych bym w pl nie dosta艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to zazdroszcze ze udalo Ci sie kupiccc nowe spodnie z metkami za grosze, ja tez bym w takich sklepach, ale w polsce ;) czasami sa metki czasami nie, patrze zeby cos ladnie na mnie lezalo i niee bylo za bardzo sprane itdddd :) no i ta radosc jak sie ma cos za 1 zl :) ale tak jak TY bielizne i buty kupuje w normalnych sklepach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja w艂a艣nie jako艣 lubie chodzi膰 po takich sklepach, mam upatrzone swoje ulubione sklpepy i mam za grosze ca艂a mas臋 ciuch贸w, i nie 偶al wyrzuci膰 jak co艣 mi si臋 przestanie podoba膰 bo skoro zap艂aci艂膮m za co艣 1z艂 to tak jakbym wzie艂a za darmo dlatego ja nie , kupuje kurtki , p艂aszcze no wszystko , tak jak m贸wi臋 pr贸cz bielizny i but贸w , bo tu ju偶 bym si臋 napewno nie prze艂膮ma艂a, ale nawet je艣艂i co艣 jest pi臋kne i podoba mi si臋, a wiem ze nie kupi臋 nigdzie czego艣 takiego i na dodatek nic nie kosztuj臋 to czemu mia艂abym nie kupi膰 sobie nawet uzywanego juz i bez metki, takich rzeczy mam bardzo du偶贸, bo przecie偶 pralki istniej膮 i jako艣 nie mam z tym prpblemu, przecie偶 widz臋 czy co艣 jest bardzo zu偶yte i brzydkie itd teraz zaopatruj臋 si臋 w grube swetry ziemowe, kocham takie swetry wyglo膮daj膮ce na za du偶e :) a teraz nikt tego nie kupuje, le偶y w sklepach wiec przeceniaj膮 a ja za grosze mam pi臋kne kardigany, a zeby kupi膰 w zwyk艂ym sklepie musia艂abym zap艂aci膰 pewnie grubo ponad st贸w臋, a ja ostatnio kupi艂am za 1 z艂 i to jest fajne , ja mam fun bo niigdy nie wiem czego si臋 spodziewa膰 i co kupi臋 a no i ostatnio kupi艂am pi臋kn膮 torebk臋 a ATMOSPHERE te偶 za 2 z艂 wiec nie rozumiem ludzi kt贸rzy narzekaj膮 ze oni sie brzydz膮 itd:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A niech narzekaj膮 i si臋 brzydz膮, b臋dzie wi臋cej dla nas :) Te偶 lubi臋 lumpki, mam 2 ulubione do kt贸rych chodz臋 jak jest dostawa, takie pere艂ki juz zdoby艂am, 偶e nie spos贸b wymieni膰. Trzy sukienki z asos kiedy艣 za jednym razem kupi艂am :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
noo ja tak samo nie rozumiem ze to szmaty itddd ze sie brzydza, w a sklepach to sie nie brzydza jak sa przymierzalnie i kazdy mierzy itdd??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja uwielbiam jak jest po zlotowcee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dlatego m贸wi臋, 偶e przecie偶 widze co kupuj臋 , widze czy ciuszek jest zniszczony czy nie, i logiczne ze wypiore w domu albo chpcia偶 od艣wie偶e w p艂ynie do p艂ukania nawet jak kupie co艣 z metk膮, kiedy艣 kole偶anka mo贸wi艂a ze co z tego ze ma metk臋 jak le偶艂o po sklepach na ca艂ym siwece , zakurzone itd ,ale jak wisi rok na wieszaku w galerii to wtedyy si臋 nie kurzy... ja tam kocham te sklepy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przeciez widziecie czy s膮 te rzeczy zniszczone, w pl nadal panuje prze艣wiadczenie ze te sklepy to kosze i stare szmaty dla starych ludzi, a teraz to juz te sklepy s膮 bardzo fajne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 44
Smiesz膮 mnie ci ludzie co kupuja ciuch za kupe kasy i 艂aza w tym ze 2 lata. Ja co chwilke w czyms nowym chodze a oni patrza z zzdro艣ci膮. mam w艂asnie taka kole偶anke szczyci艂a sie spodniami za 400 st贸wy ,a na mnie patrzy 偶e co jakis czas mam inne i tez markowe jak sie uda wyszuka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ojaaa aleee fajnieee ja tez lubieee w lumpeksieee kupowac niz markoweee oijeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam markowe za grosze i nie musze chodzi膰 2 lata w jednej rzeczy bo ju偶 mi si臋 w szafach nie miesci i wygl膮dam lepiej niz te co si臋 ubieraj膮 w nowe bazarowe rzeczy, bo najgorsze sa te co brzydza si臋 szmateks贸w, ale ubieraj膮 si臋 tandetnie po bazarach i podrzednych sieci贸wkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ojaaa aleee fajnieee ja tez lubieee w lumpeksieee kupowac niz markoweee oijeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 musz臋 si臋 wybra膰 do lumpeksu ostatni raz by艂am prawie miesi膮c temu i kupi艂am 艣wietn膮 sukienk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kto ma gust ubierze si臋 w lumpeksie a kto nie ma musi i艣c do sieci贸wki popatrzec jak ubieraja manekiny i taki zestaw zakupi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem starsz膮 pani膮:D sta膰 mnie na markowe ciuchy, ale najwi臋cej kupuj臋 w lumpeksach, kocham te sklepy. Ubieram si臋 dobrze, ze smakiem, a wi臋kszo艣膰 pochodzi z lumpk贸w:) Nie wstydz臋 si臋 tego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 44
hahahah brawo gosciu z 14,05 ,zgadzam sie z toba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 broszzka
ja kupuje w lumpeksach tylko w dziale LUX

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kochana, tylko lumpeks, gosc 14.05 trafil w sedno! Mnie akurat stac, mieszkam w Anglii i moge sobie kupic co chce. Mam kilka drozszych ciuchow, np kurtka skorzana z All Saints, buty McQueena itd. Ale wiekszosc moich rzeczzy jest z lumpeksu, i dlatego nie wygladam jak kazda inna laska. Trafia mnie szlag, jak widze te panienki z tapeta na gebie, czarne legginsy, biale trampki Converse, tunika z Topshop i torba falszywy Vuitton z Turcji ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no tak, bo to jest wielka frajda wejsc do takiego sklepu nie wiedz膮c czego si臋 spodziewa膰 i co si臋 kupi, bo tam jest taki przekr贸j rzeczy , ja osobi艣cie umiem si臋 ubra膰 wiec wiem co kupi膰 , a po co ma kupowa膰 za 100 zl jak mog臋 kupi膰 za 1zl albo 2 haha pa艅cie z miasta wielkie damy m贸wi膮 , ze to obciach kupowac na lumpkach , czasami trzeba co艣 kupi膰 za 5st贸w albo i lepiej, ale ja nie mam osobi膰ie takich wymaga艅 i potrafi臋 si臋 ubra膰 za 50 z艂 i mniej na ca艂y sezon tak偶e drpgi epanie ni emusze chodzic w jednej rzeczy ca艂y tydzien :) ostatnio kolezanka wyda艂膮 400 zl na zakiet , koszule , spodnie i spodnic臋 , na buty ju偶 jej brak艂o , a ten zestaw wyglada jak z bazaru, jedno pranie i po ciuchach a ja kupi艂am zakiet markowy, p艂asz , spodnie czarne i koszul臋 za 20 z艂 i pasuje mi to do wszystkiego, bo nie s膮 to strikte rzeczy ala galowe na akadmi臋 i wygladam w tym sto razy lepiej ni偶 ona w swoich strasznie nowych rzeczach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
piszcie dalej, fajnie sie was czyta :) milego dnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no c贸偶 ka偶dy lubi co innego. Ja jednak cenie sobie komfort zakup贸w :D Kt贸rego w lumpeksach nie mam. Nie raz jeszcze za czas贸w LO kole偶anki mnie bra艂y na "szmaty" i zawsze znajdowa艂y sobie co艣 wsrod tych ton ubra艅, a ja nigdy nie mog艂am si臋 tam odnale藕膰. Poza tym dra偶ni mnie zapach w szmateksach. Nie m贸wi臋, 偶e nie, bo czasami mo偶na tam znale藕膰 naprawd臋 ok rzeczy i podziwiam moje niekt贸re kole偶anki, kt贸re potrafi膮 wykopa膰 tam co艣 naprawd臋 super. Ale ja jednak wole kupi膰 spodnie za pare stow albo plaszczyk na zim臋 za 1000 raz na jaki艣 czas, ni偶 10 milion贸w koszulek za 1z艂 co tydzie艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 broszzka
ale w lumpeksach jest te偶 sporo zwyk艂ych szmat trzeba sporo szuka膰 i mie膰 szcz臋艣cie 偶eby wy艂owi膰 co艣 fajnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gdyby mi8 kto艣 dawa艂 w贸r pieniedzy te偶 bym sobie pewnie wola艂a kupi膰 p艂aszcz za pare tysiecy ,ale jak pisa艂am nie jestem nauczona rozrzutno艣ci i lubie czasem ucieszyx si臋 ze kupi艂am drog膮 rzecz za p贸艂 darmo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Doraaa jak masz nadwag臋 to i co z tefo?Twoja kolezanka do cudych nie nalezy....

Udost臋pnij ten post