Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Największa ochotę na seks mam w trakcie okresu

Polecane posty

Gość gość

Wkurza mnie to. Wtedy kiedy nie mogę mam największą ochotę. To znaczy, kto komu zabroni, ale ja nie mam ochoty taplać się w tym wszystkim a fuj... Mój chłopak zapewne też by nie chciał. Często aż mam podwyższona temperaturę. Nie wiem co z tym zrobić :( W inne dni mam ochotę lub nie, a w trakcie okresu szaleństwo. :O

Gość doraaaa
ja tam nie mam oporow. moj facet tez nie. a seks jest ekstra

Gość gość
ja nie mogłabym się przełamać, ale jeste w o tyle dobrej sytuacji, że ja kilka dni przed okresem też jestem niewyżyta :D:D:D:D

Gość gość
Przed okresem mam dużą ochote ale w trakcie to aż do gorączki :(

Gość doraaaa
wiecie nic na sile. jak ktos nie chce to nie. kiedys dostalam miesiaczki w trakcie i mojemu ex opadl... moj obecny facet nie ma z tym problemu jedyne co to nie bawimy sie w zadne lizanie itd. ale podczas tych dni wystarczy ze mi szepnie do ucha a ja jestem gotowa

Gość gość
kobiety ogólnie podczas okresu mają ochotę na seks ja nie jestem przekonana, nie wiem jak z moim facetem nie gadałaqm z nim o tym bo ja nie mam siły się ruszyć podczas okresu boli mnie bardzo brzuch i piecze i wszystko na raz wiec jakoś nie nqlegalam nogdy na to, ale kiedy czytałąm 50 twarzy greya i tam właśnie był watek seksu podczas okresu to zaczełam się nad ty zastanawiac:)

Gość gość
ja głównie przed