Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiaKasienka

Dostać list od nieznanej osoby

Polecane posty

Gość KasiaKasienka

Skąd ten temat? Bo czaje się by taki list napisać za pośrednictwem Zapoznaczka. Przez internet tym znajomością czegoś brakuje, jakoś nikt się nie przykłada i nie poświęca tym znajomością. Brakuje mi tej więzi i myślę że listownie ją znajde. Kiedy ostatnio dostałyście albo pisałyście list do kogoś??

Gość gość
Fajnie by było dostać taki romantyczny list.... Sama nie wiem jak kartka i długopis w ręku wygląda :s Te smartfony i laptopy...

Gość gość
a co to jest zapoznaczek?

Gość Makrela43
google nie boli - zapoznaczek to strona na która pozwala wysyłać listy między ludźmi anonimowo i losowo trafiając do odbiorcy. Chcesz wysłać list do nieznanego faceta to piszesz na kopercie M i jaki przedział wieku oraz miasto. I list trafi do takiej osoby. Lub piszesz od kogo chcesz dostać list i czekasz. Koszt znaczka i kodu za 3zł.

Gość Makrela434
google nie boli - zapoznaczek to strona na która pozwala wysyłać listy między ludźmi anonimowo i losowo trafiając do odbiorcy. Chcesz wysłać list do nieznanego faceta to piszesz na kopercie M i jaki przedział wieku oraz miasto. I list trafi do takiej osoby. Lub piszesz od kogo chcesz dostać list i czekasz. Koszt znaczka i kodu za 3zł.

Gość Makrela434
google nie boli . Chcesz wysłać list do nieznanego faceta to piszesz na kopercie M i jaki przedział wieku oraz miasto. I list trafi do takiej osoby. Lub piszesz od kogo chcesz dostać list i czekasz.

Gość gość
Ja kiedyś dostałam list od nieznanej osoby - miłosny i do dziś nie wiem od kogo :( bo sie nie podpisał głupek :)

Gość gość
Ja kiedyś dostałam list od nieznanej osoby - miłosny i do dziś nie wiem od kogo :( bo sie nie podpisał głupek :)