Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy mam rozszerzyc diete dziecka ur w lutym

Polecane posty

Gość gość

Na zupkac kaszkach jest napidane ze po 4m ale czy to oznacza ze dzien po 4m czy na poczatku 5m?

Gość serdelkaaa
powiem ci tak ja kaszki dawałam juz po 3 m-cu z uwagi na to że mały był ciągle nie najedzony i tak poleciła mi lekarka ale myśle że ty spokojnie możesz zacząć wprowadzać po 4:-)

Gość chcę pracować w domu
po 4 m, czyli jak skończy 4 miesiące - więc jakoś w czerwcu. tylko ja bym nie startowała na dzień dobry z zupkami i kaszkami :O zacznij od 1 rzeczy - jednoskładnikowej na dodatek. czyli jeśli chcesz aby to były obiadki to dawaj np gotowanego ziemniaka, przez 2-3 dni i obserwuj i tak po kolei. nie zaczynaj od zupek wielowarzywnych.

Gość to ja co 9 dni po
Po 4 mcu znaczy po skończonym 4 czyli od pierwszego dnia 5 .tak teoretycznie.

Gość serdelkaaa
kaszki możesz wprowadzic równomiernie z daniami jednoskładnikowymi takimi jak np marchewka bo od kaszek alergii nie dostanie spokojnie :-)

Gość gość
najnowesz badania mowia, ze nie powinno sie wprowadzac zadnych produktow stalych (bezwzglednie) przed 17 tygodniem zycia, wtedy jeszcze zoladek nie produkuje kwasu I male nerki nie sa jeszcze wydolne.

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)