Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie zabijają siebie a nie innych?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ludzie zamiast zabić kogoś innego zabijają siebie. Dlaczego ktoś woli zabić siebie niż np. urzędnika, polityka, pracodawcę, czy innego ciemiężyciela. Aż tak bardzo boją się więzienia czy co? Przecież lepiej zabić swojego prześladowcę zamiast siebie.

Gość gość
ja uwazam ze lepiej siebie spokoj ze wszytskim nikt Cie nie meczy ani urzednik, polityk czy inne gow..no

Gość gość
właśnie że lepiej kogoś, samobójstwo jest oznaką słabości i bezradności, zabicie kogoś innego świadczy o bezwzględności i determinacji. Zwykli ludzie też potrafią być bezlitośni, okrutni i bezwzględni.

Gość suicider
Czyli lepiej zabic dzieci w zlobku i potem siebie niz tylko siebie? Bo jesli chodzi o te pierwsze, to mam takie mysli kiedy czytam komentarze w ktorych ktos nabija sie badz pogardza samobojcami.

Gość Onauk
Pewnie, że lepiej zabić prześladowcę.

Gość bezrobotna30
ja tez bym wolala zabic kogos kto mnie skrzywdzil niz samą siebie, przeciez więźniom zyje sie lepiej jak bezrobotnym, a jak sie zabijesz to z tego masz? a ta osoba sie tylko ucieszy

Gość bernart_gburczyk
w stanach modne jest samobójstwo przez zabicie przez policję tyle że tam to łatwo dostać kulkę w łeb, widziałem na filmiku jak koleś się nie posłuchał policjanta i próbował wysiąść z samochodu i po sekundzie już był martwy. u nas to niestety niemożliwe.

Gość wredny___
dlaczego palanci pra do wladzy za wselka cene mimo ze z kazdego ruchu i kazdego zachowania tchnie wylacznie brak odpowiedzialnosci za swoje rzady?