Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badanie USG przez ginekologa bez rękawiczek

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś spotkał się czymś takim żeby lekarz ginekolog robił badanie usg dopochwowe bez rękawiczek podtrzymując tymczasem rękę na moim udzie???

Gość gość
To niemożliwe, może byłaś tak zestresowana, że nawet nie zauważyłaś jak je zakładał.

Gość gość
ja chodze do tego lekarza już dłuższy czas, na początku nie zwracałam właśnie uwagi na to...lecze się na bezpłodność... on niby bardzo dobry specjalista... ale od kilu wizyt go obserwuje i robi badanie bez rękwiaczek, a do tego udo...niewiem co mam o tym myśleć, kiedyś mi robił zastrzyk w tyłek też bez rękawiczek

Gość gość
Ale w jakim sensie trzyma na udzie? Co w tym złego? Może tak mu wygodniej.

Gość gość
Jak bym byla ginem to bym zle sie czula dotykajac tam kobiety bez rekawic. Brzydzilo b y mnie to,FUUUUUUj

kuzwa ale robia usg dopochwowe on nie wklada ci reki do srodka, ani nawet nie dotyka:/ wiec w czym problem?

Gość gość
Może autorkę dotyka. Kuzynka mi kiedyś mówiła że jej gin rozchylał jej wargi przed włożeniem sondy. Nie wiem czy miał rękawiczki,też chyba nie z tego co pamiętam (3 lata wstecz).

Gość gość
To obrzydliwe . Jak można tak dotykać kogoś obcego? Przecież może mieć różne choroby czy śmierdzieć tam.

Gość Gość

Uważam że poniekąd czerpie z tego jakąś przyjemność w przeciwnym razie nie badał by kobiet bez rękawiczek taki ktoś nie powinien być lekarzem