Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładna i głupia równa się masakra

Polecane posty

Gość gość

Jestem właśnie ładna i głupia;( Pracuję w warzywniaku (oczywiście nie jest to praca moich marzeń,ale i tak się cieszę bo gdyby ta pani nie przyjęła mnie z litości byłabym bezdomna).Klienci często mówią mi że jestem ładna i że powinnam być aktorką i modelką jest mi wtedy przykro.Teraz to nawet modelki muszą mieć choć trochę oleju w głowie więc nie miałabym żadnych szans;(

Gość Rysy twarzy
fruwasz jak golebica? :classic_cool:

Gość gość
to znajdź sponsora i sypiaj z nim za kase skoro do niczego się nie nadajesz i nie posiadasz nic oprócz urody

Gość gość
A z czego wnosisz że jestes głupia?

Gość gość
Rzuciłam szkołę,nie mam wykształcenia zawsze kiepsko się uczyłam.A jak z kimś rozmawiam,często nie wiem co powiedzieć czuję w sobie pustkę,slina nic nie przynosi mi na język i wiele osób w tym rodzice twierdzi że jestem pustakiem

jasteś ładna ale głupia nie wychylaj się nie zabieraj niepotrzebnie głosu kiedy nie masz nic sensownego do powiedzenia. uważaj na pochlebstwa panów bo to prowadzić będzie tylko do łóżka.nikt nie jest głupi lecz mało obyty,dużo czytaj oglądaj dużo dobryc programów i ucz się .kiedy nie miałaś czasu w szkole zrób to teraz.

Gość gość
Masz za mało pewności siebie! Za dużo zastanawiasz się nad tym co powinnas powiedzieć...

nie trzeba ukończyć wyższej szkoły by sensownie rozmawiać,zacznij od kontrolowania tego co mówisz ,nie odpowiadaj na pytanie bez zastanowienia się ,mów powoli ale przemyśl to o czym mówisz.bardzo pomaga czytanie ,teraz nie trzeba książek kiedy masz komputer,czytaj co się da poszukaj sobie skromnego ale brzydkiego chłopaka ,będziesz miała nad nim przewagę i pewność siebie.nie spotykaj się z tymi co mają cię za głupią stwórz sobie własny świat.a rodzinie dziwię się ze też cię tak traktują .olej ich.

Gość gość
lepsza ładna i głupia niż brzydka i głupia :)

Gość gość
8.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wjola nie wysilaj się bo ci żyła pierdząca pęknie smiech.gif spadaj męska d***** :D

Gość gość
jesli wiesz,ze jestes glupia to juz duzo bo zdalas sobie sprawe a teraz mozesz zaczac cos z tym robic.