Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonarozpaczona

rehabilitacja po wypadku na nartach

Polecane posty

Gość żonarozpaczona

Ostatnio byłam na nartach z moim mężem i kiedy zjeżdżaliśmy mój mąż wymyślił że pojedzie poza wyznaczoną trasą. I pojechał tak że rozpędzony walną z impetem w drzewo, przyjechali ratownicy bo był strasznie pobijany i zabrali go do szpitala :/ Tam stwierdzili że ma połamany kręgosłup. Płakałam całą noc, będąc przy nim :(. Szukam teraz dla niego jakiego dobrego centrum rehabilitacji w Warszawie. Koleżanka z pracy podsyła mi strony i ta http://rehmedis.pl/index.html wydaję mi się w porządku. Może ktoś był tam i może mi powiedzieć jak tam jest ? Zależy mi na prawdziwych opiniach.

Gość jotka2424
Cześć, bardzo Ci współczuje i wiem co przeżywasz miałam to samo z moim tatą i wiem że to jest przeżycie które śni się po nocach :/ Mieszkamy niedaleko tego centrum Rehmedis i tam się udaliśmy. Zespół jest bardzo pomocny i interesuję się pacjentem nawet wtedy kiedy wyjdzie on z gabinetu. Oczywiście, tata miał kryzysy ale po długiej rehabilitacji podziękował wszystkim stojąc na własnych nogach. Powodzenia! :)

Gość moj moj
O matko, to dr Latoszka trzeba tam przywieźć z Leśnej Góry, jak tam takie cuda się dzieją. Jak poradzicie Latoszkowi, to i po Housa trzeba będzie posłać do Ameryki, bo biedny już tyle lat cierpi i nikt mu nie potrafi pomóc.

Gość Magda

Ja chodziłam na rehabilitację do Rehaorthopedica w Krakowie Bardzo dobra klinika i dbaja o pacjenta, starają się jak tylko moga aby pomóc. Ja chodziłam do nich ponieważ miałam problem z kręgosłupem