Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figa 421

czy zostawiła was osoba ktora kochaliście ?

Polecane posty

Gość figa 421

witam zapraszam do podzielenia sie swoimi uwagami na ten temat

Gość gość
mnie zostawiła kobieta po zareczynach, z lokatorem poszła w uj, do dziś boli a 4 lata mineły, najnormalniej w swiecie mnie oszukali.Pod jednym dachem kupel i osoba z którą miałem zamiar spedzić reszte życia mnie oszukała jak lapucera.Jeszcze fajnie by było jak by sie przyznali do tego.A ja ich poprostu przyłapałem.Baby to uje.

Gość figa 421
czy masz jeszcze zal, ułożyleś sobie jakoś życie na nowo?

Gość gość
a ja zostawiłam osobę ,którą kochałam i nie żałuję, bo to drań był. teraz został sam

Zalu nie mam, moze czasem jak wspominam sobie jak fajnie nam czasem było.Bardziej mnie boli fakt ze jakos nie potrafie sobie znalesc innej.Nie wiem czy to jakas blokada i nie umiem sie otworzyc przed inna czy poprostu jestem tak zrytuy ze zadna mnie nie chce.Wiem ze patrze pozytywnie na swiat i orzyszlosc to mnie trzyma przy zyciu.

Gość gość
Ja zostawiłam, a co chcesz wiedzieć?

Gość figa 421
nie chodzi mi o osoby ktore zostawiły tylko o te które zostały zostawione co wtedy zrobiłyscie?

Gość gość
a po co chcesz to wiedzieć? To nic przyjemnego.

Gość figa 421
niestety jestem w takiej sytuacji i chciałabym poznac wasze opinie jak sobie radzicie jesli cos takiego wam sie przytrafiło, bo ja chyba sobie nie radze

Gość gość
Tak, 2 razy. Ale teraz po drugim rozstaniu odzylam, zauwazylam ilu ludzi mam wokol siebie i zrozumialam, ze z nim zadnej przyszlosci by nie było

Gość gość
niestety jestem w takiej sytuacji i chciałabym poznac wasze opinie jak sobie radzicie jesli cos takiego wam sie przytrafiło, bo ja chyba sobie nie radze x x o to ja może lepiej ktos inny niech ci poradzi. Ja nie na tym etapie.

Gość gość
tak :) kochalam,a on zostawil, wczesniej zdradzil. gdyby kochal mnie jak ja jego dzisiaj pewnie zylabym na niskim poziomie. pech chcial,ze szybko po rozstaniu poznalam mojego meza...zakochalam sie w nim o wiele bardziej niz w tamtym gnojku.byl szybki slub, ciaza, teraz mamy dwie firmy i piekny dom, a takze duzo milosci i normalnosc. ci co nas zostawili bez powodu to po prostu takie nic nie warte osoby potrzebne nam bysmy docenili tych naprawde waznych :) :)