Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani  Halina

Gdybyscie mieli kapitał 30.000 zł to w co byście zainwestowali by pieniądze

Polecane posty

Gość Horus Inkasso
Inwestujesz? Zarabiasz na odsetkach, dywidendach chcąc pomnożyć swoje finanse ? Zarabiaj więcej w bezpieczny sposób. Rynek wierzytelności to jeden z najszybciej rozwijających się sektorów inwestycyjnych. W dodatku nie musisz doglądać swojej inwestycji, jak również analizować sytuacji gospodarczej. Krótkoterminowo zainwestowany wkład skutkuje zwrotem i 100% zarobkiem do roku czasu - minimalny wkład 3 000,00 zł. Przed dokonaniem inwestycji udowodnimy Ci realny przychód przedstawiając istniejące salda z ostatnich kilku miesięcy. W przypadku pytań skontaktuj się z naszym konsultantem telefonicznie +48 511 296 983 lub mailowo biuro@horus-inkasso.com oraz odwiedź naszą stronę http://wierzytelnosci.horus-inkasso.com

Odnośnie ogłoszenia Horus Inkasso która ogłasza się powyżej, faktycznie da się z nimi całkiem nieźle zarobić. Ponadto jak dla mnie mają profesjonalną obsługę która informuje na bieżąco i odpowiada na wszystkie pytania dotyczące zainwestowanych pieniędzy, dla mnie jest to sporym plusem. Natomiast jeżeli wolisz bardziej ryzykowne inwestycje i w przedsięwzięcie które się angażujesz finansowo również byłabyś w stanie się zaangażować czasowo to może jakiś startup ? Sporo osób w internecie szuka osób które chciałyby np wejść w spółkę i zainwestować w ich projekt.

Gość gonek88
zamiast pytać tutaj ludzi, którzy i tak nie zdradzą Ci swoich pomysłów lepiej idź w moje ślady i udaj się do doradcy finansowego, który niedość, że powie Ci jak inwestować pieniądze to jeszcze pomoże Ci je pomnożyc:) mój biznes i fundusze już długi czas są w rękach kancelarii Pyffel i od tego czasu wszystko idzie dobrym torem..;)

Gość gość
zamiast pytać tutaj ludzi, którzy i tak nie zdradzą Ci swoich pomysłów lepiej idź w moje ślady i udaj się do doradcy finansowego, który niedość, że powie Ci jak inwestować pieniądze to jeszcze pomoże Ci je pomnożyc:) mój biznes i fundusze już długi czas są w rękach kancelarii Pyffel i od tego czasu wszystko idzie dobrym torem..;)

Gość gość
ja na różne sposoby inwestuję, inwestuję w akcje, fundusze, a ostatnio zdecydowałam się jeszcze na kupno złota w http://www.powiernik.net/ możliwości jest bardzo wiele

Gość gość
up

Gość gość
To nie jest duża kwota, więc tym bardziej zostawienie tego na lokacie, jest totalnie pozbawione sensu. Dobry pomysł to np. obligacje prywatne, ale to musisz sobie znaleźć dobry temat - część wygląda naprawdę wiarygodnie i powinna dać zarobić. Mam na myśli np. Blue Investment Group gdzie model wydaje się być pewny. Na dobrą sprawę jak stracić w sytuacji, kiedy kupuje się mieszkania za 1/3 wartości z rynku bankowego? I jeszcze kiedy zabezpieczenie jest warte kilka razy więcej niż obligacja? Ale może coś pomijam? Sam jeszcze w tym nie siedzę...

Gość Gryczanka
Gdybym ja miała takie pieniądze to dałabym to jako wkład własny i wzięła kredyt na mieszkanie z oferty dewelopera https://vantage-sa.pl/inwestycje/mieszkaniowe.html. Na pewno szybko bym je wynajęła. Kredyt sam by się spłacał a takie mieszkanie to długofalowa inwestycja. A co Wy o tym sądzicie ? Dla mnie to na prawdę bardzo dobry sposób na to aby zarobić i zapewnić sobie kolejny dochód.

Gość gość
Kredyt = niewolnictwo. Stajesz sie niewolnikiem banku. Nie ty masz mieszkanie tylko bank. Ty jestes niewolnikiem od splacania rat.

Gość gość
Jakbym mógł wrócić do czasu gdy milem 30 to bym wszystko wp******il na giełdę np w cdp red

Gość ellloska98

Warto poczytac, przyjrzeć sie wszystkiemu. A tak w ogóle polecałabym zatrzymać sie na chwilę też tutaj https://www.prudential.pl/kapital-na-przyszlosc