Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja teściowa

Polecane posty

Gość gość

Witam. Temat pewnie juz się pojawił ale mimo wszystko chcę opisać swój problem . Mam 20lat . Uczyłam się w technikum . Kiedy miałam 18lat zaszłam w ciążę. Wtedy się zaczęło . Rodzice mojego chłopaka kazali mi zrezygnować ze szkoły . Posłuchałam się . Skończyłam ostatni rok zaocznie. Wszystko było ok . Dogadywalismy się. Uwazałam ich za super ludzi . Teraz moj syn ma pół roku. I się zaczęło . O wszystko się mnie czepiaja . Uważają ze nie zajmuje się dzieckiem i myślę tylko o sobie choć tak nie jest . Całe dni się nim zajmuje . Nastawiaja przeciwko mnie swojego syna . Teściowa wtrąca się w to jak mam się ubierać . Chce żebym wyglądała jak stara baba bo mam dziecko . Nie moge nosić krótkich spodenek, spódnic .nie moge się mocniej malować . Muszę kupować ciuchy które jej się podobają. Teraz moj teściu kupił dom mojemu chłopakowi . Najgorsze jest to ze oni z nami idą tan mieszkać . Nie mam wogóle nic tan do powiedzenia .nie moge nic gotować bo teściowa uważa ze ja nic nie potrafię. Proszę was napiszcie jak moge sobie poradzić w tej sytuacji .

Gość gość
dziecko do żłobka albo nianię zatrudnij, wy (oboje) do pracy i do wynajmowanego mieszkania. nie ma za co.

Gość gość
nie możesz wziąć dziecka i uciec do swoich rodziców? ja bym z takimi teściowymi nie wytrzymała. sama s**********m przed teściową na wynajem

Gość gość
ucieka stamtąd ,bo długo będziesz płakała. lepiej żyć w biedzie niż męczyć się w złotej klatce. sama sobie z nimi nie poradzisz

Gość gość
Nie moge się wyprowadzić bo zabiorą mi moje dziecko . Dlaczego oni mnie tak nienawidzą . Przecież nic im nie zrobiłam. Chciałam iść dalej do szkoły to powiedzieli ze to nie jest mi do niczego potrzebne

Gość gość
A jak się zabiera dziecko matce?

Gość gość
jesteś głupia czy udajesz? nikt ci dziecka nie może zabrać

Gość liptka
Jaka teściowa? :D Dziewczę, Ty nawet nie jesteś dla swojego chłopaka narzeczoną, więc to żadna "teściowa" tylko matka Twojego partnera/chłopaka...

Ot tak się dziecka matce nie zabiera.Nie porzuciłaś dziecka,zajmujesz się nim,dziecko nie jest zaniedbane.Czego się boisz?Porozmawiaj z chłopakiem aby nie był taki mięczakiem.Możesz wrócić do rodziców?

Gość gość
nogi rozkładała doope nadstawiała a teraz pretensje do świata trzeba było sie uczyć, studiować i robic kariere a nie podstawiać doope do chu/ja kretynko a teraz zastrzeżenia do ludzi którzy dają ci chleb i dach nad głową gdyby nie oni zdechłabys jak pies pod płotem

Gość gość
Z chłopakiem jestem zaręczona . Planujemy slub dlatego napisałam teściowa . Sory ze tak cie to urazilo!

Gość gość
Może ty byś zdechła . ! Myślałam ze są tu normalni ludzie a jak się okazuj****nda p*****w! S***********e! ! Nara!

Gość gość
dla mnie dziewucha która w wieku kilkunastu lat daje zada to ście/rwo wolałabym przygarnąć do domu opuszczonego bociana albo kota i mu pomóc a puszczalską łajzę zepchnęłabym ze schodów podziwiam ludzi którzy takie cos biorą pod dach, żywią i opłacają

Gość gość
Uważam ze to jej sprawa ze komuś dała .

Gość gość
jej sprawa ? ale karmienie jej , utrzymywanie i opłacanie wraz z dzieciakiem to już sprawa tesciów, świetny pomysl na byt w życiu, gratulacje

Gość elka 78
Autorko, takie jest życie. Nie masz pracy, pieniędzy, własnego domu, wsparcia swojej rodziny. Jesteś na łasce i niełasce teściów i faceta. Musisz odchować dziecko, a potem szybko do pracy - zarabiać swoje pieniądze. Postaraj się i szukaj dobrze płatnej pracy, może masz jakieś znajomości? Myślę , że oni zaczną się z Tobą liczyć jak zobaczą, że jesteś samodzielna, potrafisz dołożyć się do utrzymania rodziny. Teraz zaciśnij zęby i ucz się, wychowuj dziecko i kombinuj, co dalej. Jak się nie myślało wcześniej, to myśl teraz. Pozodzenia!

Gość elka 78
A co na to Twoi rodzice? Mama nie mogłaby Ci pomóc przy dziecku, a Ty poszukałabyś pracy?

Gość gość
To nie jest tak ze oni mnie utrzymają . Narzeczony ma pracę i to dobra. Daje na dom . Dziecko ma wszystko czego potrzebuje. Rodzice również mnie wspierają, dają pieniądze, ale nie o to chodzi. Miałam na myśli to ze oni chcą mną rządzić. Jestem dobra matka . Chce dla dziecka jak najlepiej. Myślałam ze moge się tu wygadać ale jak widać większość z was jest tak podła i potrafi pisać swoje głupie racje.!

Gość gość
Chyba laska napisała ze chłopak daje kase!

Gość gość
Po ch*j się jej czepiacie! Czy ona napisała ze rodzice jej partnera utrzymuja ją i jej dziecko? Nie! Więc się k***a ogarnijcie głupie baby! A ty porozmawiaj z teściowa na spokojnie skoro kiedys się dogadywałyscie to teraz tez wam się uda .pozdrawiam!

Gość gość
Mozesz się do rodziców wyprowadzić?

Gość gość
Moge . Ale co bedzie jak moj związek tego nie przetrwa. Chce żeby dzidzia miała ojca

Gość doraaaa
jak ci tesciowie maja dziecko zabrac?? czemu sie nie wyprowadzicie??

Gość gość
19:08 - przeciez napisała że tescie dają jej kase , ślepa jestes tępaku ? pasożyt, daje zada ich synowi i jeszcze kase za to dostaje , teście kupili dom a ta zaskoczona że chcą tam mieszkać nie, k****a tępy pasożycie kupią dom i ty tam swoją du/pe wepchniesz a reściowa popełni samobójstwo żeby wszystko było dla ciebie leniu śmierdzący , pewnie marzy ci się cos takiego myjesz się , srasz i nawet za wode nie zapłacisz

Gość gość
Jak sie nie wyprowadzisz to tesciowa Cie zniszczy

Gość gość
a gdzie się wyprowadzi ? do LASU ???/ przecież to zero , największy sukces w życiu to dać się zzapłodnić i ciągnąć kase od teściów bez nich zdechnie, nie wie nawet jak się za prąd płaci , pewnie poszłaby do sklepu z żarówkami

Gość gość
Nie uważacie ze ten temat to podpucha? Chyba się komuś nudzi

Gość gość
piszę to jako matka i teściowa. Uciekaj gdzie pieprz rośnie, znaczy do swoich rodziców. Nikt ci dziecka nie zabierze, u rodziców będziesz miała dach nad głową , ich pomoc podczas gdy ty będziesz w pracy, a chłopaka posądź o alimenty. Jeśli tego nie zrobisz i tak związku nie uratujesz a wręcz przeciwnie - zeżrą cię żywcem i jeszcze twojego syna nastawią przeciw tobie, bo on widząc jak cię traktują , sam tak zacznie traktować.

Gość gość
Ej p*****lnieta idiotko chyba napisała ze może do rodziców się wprowadzić