Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja teściowa

Polecane posty

Gość gość
gość a gdzie się wyprowadzi ? do LASU ???/ przecież to zero , największy sukces w życiu to dać się zzapłodnić i ciągnąć kase od teściów bez nich zdechnie, nie wie nawet jak się za prąd płaci xxx przecież się chwaliła, że jej gach dobrze zarabia - to niech wynajmą a dzieckiem niech się jej matka opiekuje - proste!

Gość gość
własni rodzice jej nie chcą, pasożytuje na teściach a ci jeszcze rady żeby do rodziców szła , pewnie nie mają kasy na córkę z dzieciorem na łbie i jej nie chcą

Gość gość
NIC NIE MUSISZ. Nie musisz się ubierać tak, jak ci każą, nie musisz kupować ubrań pod dyktando teściowej, możesz się malować. Jaki masz pomysł na zorganizowanie sobie życia? bo musisz iść do pracy i się usamodzielnić. Po cholerę ci ślub z facetem, który jest maminsynkiem, a nie ojcem rodziny? nie szanuje cię - gdyby szanował, to brałby twoje zdanie pod uwagę, a nie słuchał rodziców. Zapamiętaj jedno - ludzie traktują cię tak, jak pozwalasz się traktować. Zachowujesz się jak dziecko - to teściowa traktuje cię jak dziecko, któremu można nakazać co ma robić. Możesz się wyprowadzić i nie zabiorą ci dziecka, bo żadnych podstaw nie mają. Związek się rozpadnie jak się wyprowadzisz? Dziecko, on NA PEWNO się rozpadnie JAK ZOSTANIESZ!!!

Gość gość
czemu oni chcą się z wami przeprowadzać a co z tym co mieszkają teraz? Co na to wszystko twój chłopak?

Gość gość
ona nic nie wie, jedynie co wie to jak doope wypiąć chłopu i jeszcze dać se dzieciora zrobić, wcześniej jej nikt nie kochał

Gość gość
Jesteście p*****lnieci ha ha ha . Kto się tu wypowiada tepe dzidy same!

Gość gość
Co wy tu k***a wypisujecie! A ty się nie przejmuj tymi głupimi komentarzami! A poza tym k***a dziewczyna ma 20lat! Ile 15latek ma juz dzieci a wy się k***a przejmujcie ze dorosła baba ma dziecko. Pozdro dla jebnietych!

Gość gość
Skoro piszesz ze możesz mieszkać u rodziców to się wyprowadz .bedziesz miała spokój :)

Gość gość
nie może się wyprowadzić, bo straci swojego misia! mamusia zabroni mu do niej jeździć i będzie po miłości - zostanie tylko ze 300 zł alimentów

Gość gość
Widać zależy jej żeby dziecko miało ojca-to chyba normalne . Bez sensu żeby ktos jej nie kazał się malować czy ubierać tak jak chce.

Gość gość
Jeżeli to nie prowo to temat nawet ciekawy gdyby nie trole takie np jak 19.41

Gość gość
nie wiem co ci poradzić. po pierwsze nie powinnaś takich rzeczy pisać na forum bo większość to j******e s*******ny którzy nie maja pojęcia o życiu. porozmawiaj z chłopakiem. powiedz mu że nie chcesz tak żyć , e nie życzysz sobie żeby jego mama tobąądziła może to coś da. powodzenia dla ciebie i dzidzi

Gość gość
to nic nie da - matka płaci, matka rządzi, matki mieszkanie, matki reguły - nie podoba się? wypieprzasz! a skoro teściowa cię nie lubi i uważa za głupią, a twój facet nie reaguje - to znaczy, że zgadza się matką - i tak cię wywalą, prędzej czy później

Gość gość
A ja uważam ze powinni się jakoś dogadać . Tu chodzi tez o dziecko .

Gość gość
o dziecko? dziecko to tylko karta przetargowa i pretekst, żeby się od misia nie wyprowadzić i mieć go na oku, żeby do innej nie poszedł!

Gość onczao
Dziewucho jedną wypowiedź wyżej! Ogarnij się albo w*********j z tego forum . Piszesz jakieś z****** wypociny

Gość KrwawyNos
wykop dołek w ogrodku i wrzuc tam dzieciaka, tylko pamietaj, aby wyczyscic historie przegladarki

Gość izaizaizaiza
Do krwawy nos. A ty wykop dołek i zakop w nim swoją matkę bo widać ze była ****ną k***a ze wysrała takie ś****wo jak ty

Gość hawalutowe
Do krwawynos-ciągnij druta ****** szczylu i w*********j stąd, a najlepiej to idź się powies i tak nikt nie bedzie płakał za takim c*******e m

Gość żywy
Przykre ze każda teściowa to wścibskie babsko .trzymaj się!

Gość Luliluli
Tak każda teściowa to wredne babsko, ale pomocy i kasy to potrzebujecie od tych wrednych bab. Jesteś hipokrytem

Gość żywy
A ty chyba jesteś teściową! Widać ze z ciebie wredna suka! Kiss

Gość Luliluli
Nie nie jestem teściowa i jezeli otrzymuje pomoc od teściowej to gryzie sie w język jak mi coś nadaje :)

Gość gość
A czy ta dziewczyna napisała że zeruje na teściach? Napisała przecież ze chłopak daje kase na życie i na dziecko to po chu/j taka spina! Każdy tu tylko potrafi najeżdzac! K****** mądrzy przed komputerem jesteście . Ogarnijcie d**y puste barany

Gość gość
Hej . Tu autorka . Chciałam tylko napisać ze mimo ze mieliście mnie za nic i zamieszaliście z błotem to ja dałam radę! Wyprowadziłam się od rodzicow chłopaka. Znalazłam mieszkanie oraz pracę. Mały jest w żłobku . Chłopak po czasie zrozumiał i wprowadzenił się do nas. Z jego rodzicami nie mam kontaktu .

Gość gość
brawo!!! może ci tu pocisnęli , ale pomogli poniekąd:D:D:D powodzenia!

Gość gość
Dziękuję .:)