Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

amatorki jabłek z cudzego ogrodu

Polecane posty

Gość gość

Czy są tu takie ? Dlaczego tak lubicie żonatych i w ogóle zajętych mężczyzn ? Dlaczego rozbijacie rodziny, krzywdzicie dzieci ?

Gość gość
oj joj joj, bo Ci mezczyzni sa ubezwłasnowolnieni, takie uległe sierotki marysie :D

Gość gość
to nie jest wina tych kobiet. Więcej winy ponoszą ci mężowie, co nie potrafią dochować wierności. Jak suka nie da, pies nie weźmie - zaraz ktoś napisze. A nie prościej związać się z takim psem, co nie wychodzi ze swojego podwórka i jest wierny?

Gość gość
ha ha ha ha! dobre, a ja myślałam że chodzi o ludzi co kradną owoce i się zastanawiam skąd o tej porze roku jabłka :D

Gość gość
ja zgodzę się z tym, że to osoba zajęta, wchodząca w romans jest w pełni odpowiedzialna za rozpad rodziny

Gość gość
Niunia a czy to ja ci wierność ślubowałam czy twój mężulek?

Gość gość
Opowiem ci aktorko moja historie która miała miejsce pare lat temu. Zostawil mnie moj narzeczony bylam z nim 5lat i zdradzil mnie za granica .Ciężko mi bylo udalo mi się załatwić wyjazd do niemiec na rok .tam byla grupa polakow , pierwszego dnia poznalam fajnego faceta 6lat starszy przystojny ,zbudowany i miał sliczny usmiech. Byla tam tez jego mama siostra kuzyn szwagier no pol rodziny.. po 2mies juz z nim bylam jego mama byla tam kucharksa bardzo mnie lubila ja ja tez wiedziala że jestem z jego synem.Po 5msc dowiedzialam się ze ma corke myślałam ze z poprzedniego zwiazku ,ale okazało sie ze ma zone ,z ktora mu sie nie .."nieukladalo"niby laska mu wmowila ze jest z nim w ciąży , a po ślubie poronila on niby sie przejął utrata tego dziecka po 2latach zmajstrowal jej 2dziecko i wtedy sie wydalo ze poprzedniej ciąży wcale nie bylo !i stwierdzil ze ich związek to czysty uklad ze wzgledu na dziecko! Glupia bylam ze uwierzylam i jeszcze jego mama mi wmawiala ze on z tamta jest tylko formalnie.tylko ze jak zonka przyjechała do niego to cala jego rodzina skakala wokol niej ja zjechalam do kraju a ich czysty układ ma 3ke dzieci sa szczesliwi zakochani a ona nigdy o mnie sie nie dowiedziala.A ja mam meza i żyje z mysla ze kiedys sypialam z żonatym facetem ktory pochodzil z dziwnej rodziny nie zapomne go nigdy byl wspaniały a zarazem zaklamany! Sory za błędy ale mam pekniety wyswietlacz w tel

Gość gość
Autorko,mężulek puścił się na boku?:D no takiego sobie wzięłaś:D

Gość gość
dokładnie myślę że to facet szuka rozrywki bo mu się żona znudziła a nie na odwrót ...

Gość gość
bo wystarzy wziąć jabłko i zjeść :P nie trzeba hodować jabłonki, przyninać, podlewać itd bo ktoś to robi za nas.

Gość gość
A ja bym się w życiu nie spotykała z żonatym.Nie chciałabym faceta,który przysięgał innej kobiecie,nie miałabym do niego szacunku,nie ufałabym mu. Po co mi taki?

Gość gość
Nigdy nie spotykalabym się z żonatym bo to JA MAM BYC NAJWAŻNIEJSZA!! Nie ona, jej dzieci ale JA, MOJE DZIECI, MY. On ma dbać na 1szym miejscu o MNIE I O NAS.Tyle w temacie. Nie chcę i nie chciałabym ochłapów.

Gość gość
No tak,bo kochanki to pewnie tych biednych mężów zaciągają wołami do łóżka,a oni nie mają nic do powiedzenia.

Gość gość
Jakiś czas temu widziałam nagłówek w Fakcie: "Prostytutka rozbiła katolicką rodzinę posła Iksińskiego" :D:D Myślałam, że się spłaczę ze śmiechu - biedny, nieszczęsny misiaczek - poseł Iksiński, katolik uwiedziony przez złą i nikczemną dzi.wkę czyhającą tylko na możliwość zniszczenia tej, jakże porządnej rodziny :D Nieważne, że d****** robi to za kasę i wisi jej to, czy klient ma rodzinę czy nie. Jakby poseł Iksiński nie miał rozumu :P

Gość gość
Kochani siłą i z karabunem ciągną tych waszych cudownych, wier4nych mężów do wyra.Buahahh.Wasi mężowie to szmaty, kochanka nie jest winna, z nia się na nic nie umawiałyście , niec wam nie śłubowała, zajmijcie siewswoimi szmaciarzami mężami.

Gość gość
Wybrałam go. Okazało się, że żonaty. Dla mnie żaden problem. Już jest mój i rozwiedziony. :)

Gość gość
19:00, a za parę lat będzie znowu rozwiedziony i będzie innej :)

Gość gość
Bo każda szuka najlepszego materiału genetycznego. A najlepszy materiał genetyczny nie oznacza wcale łosia, który ją będzie utrzymywał i niańczył dzieci. Dobry materiał genetyczny to przystojniak z pięknym uśmiechem na widok którego robi jej się wilgotno. Simple as that.

Gość gość
Tak -taki pewny siebie z przebiegiem kilkudziesięciu vagin i jap . A do tego po wpadkach z konsekwencja w postaci alimentów . Potem przykre rozczarowanie bo pewny genetycznie amant nie ma z czego bulić na kolejnego bachora a poza nim obdarza jeszcze HPV ....

Gość gość
to dlatego k u rr wy w islamie kamienują

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Szkoda ze w islamie nie kamienuja mężczyzn bo muzułmanie to najbardziej nie wierna nacja i w dodatku zawsze znajdą usprawiedliwienie w koranie pfuj