Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni są śmieszni jak zarywają do kobiet u których widać że nie mają szans

Polecane posty

Gość pamampammm
[zgłoś do usunięcia] gość Jeden facet na nią spojrzał i raczej ubliżył niż zarywał, a ta temat zakłada o podbijaniu facetów do królewny poza zasięgiem... no nie ułomna? jezyk.gif ...pozostałe pewnie podobne do niej, i branie też takie mają, ale w bluzganiu na facetów im to nie przeszkadza, facetów tych brzydkich, bo ładny mógłby nasrać jej do buzi, złego słowa by nie powiedziała, miłość wymaga poswięceń jezyk.gif Nosz k**wa pisałam że nie raz była taka sytuacja z takimi zarywami potrafisz czytać ze zrozumieniem?? jakby ładny mi zrobił to co napisałEŚ (bo na pewno jesteś facetem,ciulowym) to by już nie żył następnego dnia

Gość gość
No i kropka.

Gość gość
A one jakie puste za to ,przekonane o swojej wyższości

Gość gość
No i mają wysokie poczucie własnej wartości, co ci do tego? Napisałam ci, że dla ciebie zostają te przeciętne, to sobie coś wygrzeb z tej grupy.

Gość gość
Potwierdzam,też jestem sexy i bawi mnie to jak jakiś idiota do mnie zarywa xd

Gość gość
Faceci za to mają poczucie wartości bardzo niskie dlatego siedzą na babskim forum plują na kobiety i wyzywają od pasztetów..to już lepiej być lalunią z ciut za wysoką samooceną

Gość gość
Tak tak traluś

Gość gość
Ja pierdolę Jak facet jest brzydki to musi być bogaty Jak nie jest ani bogaty ani przystojny to chociaż mądry Jak nie ma żadnej tej cechy to niech się cieszy z każdej a nie zarywa do pięknych, ŚMIECH NA SALI Kumacie faceci?

Gość gość
Kto to jest traluś?

Gość gość
Ta wysoka samoocena z czegoś wynika :) Hehe ja z deską nie chodzę :D

Gość gość
Bierz tę Ukrainkę, gdzie ona jest? :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
W temacie - Tak samo smiesznie wygladaja kobiety kiedy startuja do faceta z wyzszej polki na ktorego widac ze nie maja szans.

Gość gość
Dlatego zawsze przed starterm trzeba spojrzeć w lustro, co się ma itp. Na szczęście ja nie muszę startować, do mnie startują i mogę sobie wybrać, więc chyba z moją urodą nie jest tak źle hehe, jak niektórzy "pięknisie" mi tu zarzucają. A sami byle kogo mają.

Gość gość
Dlatego zawsze przed startem trzeba spojrzeć w lustro, co się ma itp. Na szczęście ja nie muszę startować, do mnie startują i mogę sobie wybrać, więc chyba z moją urodą nie jest tak źle hehe, jak niektórzy "pięknisie" mi tu zarzucają. A sami byle kogo mają.

Gość gość
Ty od p********ia, z tych komentarzy można bez problemu wywnioskować, ze faceci przynajmniej nie są debilami takimi jak wy, a w tą twoją urodę niziemską trudno uwierzyć, więc czym ty nadrabiasz, masz w ogóle jakąś zaletę, chociaż jedną? Czy tylko to przekonanie o tym że jesteś ładniejsza od rozwozicieli pizzy i jesteś stworzona do wyższych celów? :D

Gość gość
Nawet nie chodzi o to kto tu jest debilem.... Trzeba mieć trochę kultury..... O urodę swojej dupy się martw i swoją, chyba kiepsko jest skoro tylko próbujesz obrażać kobiety, myląc je z pannami, które ci nie chciały dać.

Gość gość
A ja potwierdzam że mnie bawi jak podbija do mnie głupia dziewczyna, nawet jeżeli jest ładna :D Bo te które mnie nie pociągały fizycznie, przynajmniej były sympatyczne, w ogóle bardziej rozgarnięte i nie przyszłoby mi nigdy do głowy śmiać się z nich, a nawet mógłbym dać w ryja za coś takiego jeżeli którąś polubiłem. Te pierwsze jeżeli są rzeczywiście głupie, to mają jeszcze mniejsze szanse od tych drugich... To też jest prawda, ale nie zakładam z tego powodu tematów, że gardzę głupimi babami... że kojarzą mi się z kupą w którą można wdepnąć w nowiutkich butach :D

Gość gość
Czyli ty taka luksusowa dla facetów z kasa i na poziomie jesteś

Gość gość
Autorko

Gość gość
Co nazywasz kulturą? Według ciebie kulturalne jest szydzić z przypadkowych facetów od pizzy, ale ktoś kto was za to zjedzie i wątpi w waszą inteligencję, już nie jest kulturalny, na dodatek to musi być jakiś frustrat kóremu panna odmówiła? Sama idiotko przeczytaj co napisałaś, i zastanów czym jest ta twoja kultura :D

Gość gość
A ten od pizzy był zabrzydki czy zabiedne na twoją d**eczke

Gość gość
Ona tego nie zrozumie -jej wolno szydzic z innych bo lecą na nią panowie z wyższych sfer....:-)

Gość gość
Kultura :D Swojej dupie tak się możesz zapytać.

Gość gość
Nie odpowie na pytania bo nie wie co phii paniusia

Gość gość
Jakby przywiózł tą pizzę właściciel pizzerii to bym mu o******ęła w drzwiach... nawet jakby to był jakiś kwazimodo po całedziennej zmianie, taka jestem z******ta i znam swoją wartość 👄

Gość gość
Oj trala trala pustak z ciebie

Gość gość
My też, my też, byśmy mu o******ęły, właściciel to nie rozwoziciel ❤️ ...i też jesteśmy z******te... i znamy swoją wartość

Gość gość
Głupie c**y! :classic_cool:

Gość gość
Zaczynam rozumieć dlaczego Chińczycy czy Hindusi topią dziewczynki, czy żywcem zakopują w polu, nie traktują jak człowieka tylko jak ułomne zwierzę ;-)