Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni są śmieszni jak zarywają do kobiet u których widać że nie mają szans

Polecane posty

Gość gość
Tak to działa u ładnej prostytutki. Może zapłać którejś?

Gość gość
Faceci ogarnijcie się autorka nie chciała Was obrazić tylko wyraziła swoje zdanie w sposób nie złośliwy więc i wy nie obrażajcie chyba że co napisała to jednak prawda...

Gość gość
to że facet od pizzy się do ciebie odezwie, jest miły nie znaczy że ci się oświadcza, ogarnij się babo bo mądrzejsza od autorki nie jesteś Nic bym nie mówiła za odezwanie się, ale nie kilkukrotne zapraszanie na randkę.... kobiety z innego świata...

No i co z tego? Któreś z nim ma za wysoką samoocenę i wcale to nie musi być on.

Gość gość
Jesteś idiotką, nabijają się nie ładne tylko głupie, tak jak to jest u facetów, mądry facet nie obraża podbijającej dziewczyny tylko dlatego że nie jest zainteresowany, tak postępują wymoczki bez charakteru, leczące tym własne kompleksy. No i wy też jesteście takimi wymoczkami bez klasy za grosz. Jak już ktoś wspomniał, uroda szybciej przemija niż wam się to wydaje, pozostaje wam tylko parszywa dusza i tłuste cielsko, ani trochę nie atrakcyjne dla tych waszych podbijających kiedyś brzydali :P

Gość gość
Co to za bełkot macioro Moorland? Może się wróć do podstawówki?

oj, lalunia się zezłościła. Dobrze wiesz o co chodziło, może on wcale nie mierzył "za wysoko".

Gość gość
Większość facetów jest brzydka więc to możliwe że ośmieszają się zarywając do ładniejszych zwłaszcza kilkakrotnie.

Gość gość
Faceci się nabijają z lasek, które do nich podbijają, ale nie mają warunków. To kobiety mają być grzeczne? :D

Gość gość
Jesteście aż takie głupie czy takie młodziutkie, ile macie lat, 12-13? Nie widzicie dookoła tych megalasek które nimi były gdy byłyście dziećmi, jak teraz wyglądają? Myślsz że któryś chłopak od pizzy chciałby się z nimi umówić? Dokładnie tak jak one skończycie, to nieuniknione, pozostanie wam tylko wspomnienie swojej głupoty, same wtedy dojdziecie do tego że jesteście przegranymi pustakami ;-)

Gość gość
A swoją drogą,to co to w ogóle za facet co siedzi na babskim forum...

Gość gość
Ja tam nie postrzegam urody w sensie tylko cielesnym ale dla chłopów uroda to tylko ciało;)

Gość gość
Jestem facetem Siedzę na babskim forum ponieważ Lubię kobiety Nie lubię konkurencji Pozdrawiam

Gość gość
No to w końcu jak jest, ty się nabijasz z nich czy oni się nabijali z ciebie, jak jest naprawdę z tą twoją pięknością i braniem? :D

Gość gość
Po prostu ostatnio taki jeden facet obcy dla mnie spojrzał na mnie z taka ochotą na seks w oczach i rzucił zboczonym żartem...coś jak podryw... rozbawiło mnie to i obrzydziło zarazem tym bardziej że mam już chłopaka;) to nie pierwszy raz spotkała mnie taka sytuacja stąd ten topik.

ja bym to odebrała raczej jako poniżający żart...nic zabawnego, równie dobrze mógłby cię w tyłek klepnąć, też byś się śmiała?

Gość gość
Cześć trala

Gość gość
Jakoś tak tralus odkont masz faceta zniknęła ta twoja niby wrażliwość

Gość pamampammm
Faceci ogólnie są brzydcy

Gość gość
Jak wyżej :D ile razy mnie to spotkało :D seks w oczach i zboczone żarty.

Gość gość
Jeden facet na nią spojrzał i raczej ubliżył niż zarywał, a ta temat zakłada o podbijaniu facetów do królewny poza zasięgiem... no nie ułomna? :P ...pozostałe pewnie podobne do niej, i branie też takie mają, ale w bluzganiu na facetów im to nie przeszkadza, facetów tych brzydkich, bo ładny mógłby nasrać jej do buzi, złego słowa by nie powiedziała, miłość wymaga poswięceń :P

Gość gość
Nie chodzi o mnie, ile razy słyszałam jak to "kumple" olali jakąś laskę bo była nie taka, za małe piersi, za płaski tyłek itp. i śmiech. I opowieści jakich to Pameli Anderson nie ruchali na disco w sobotę a były jeszcze gorsze od tych panienek, które olali. Czemu kobietom nie ma być do śmiechu jak zarywa do nich brzydal i nieudacznik?

Gość gość
A twierdziłaś ze nie uwazyzasz innych ludzi za gorszych od siebie z tego powodu ze SA mniej atrakcyjni Jakaś ty lalka obłudna A teraz wielkie panisko gardzoce innymi-niby taka wrażliwa istotka Do czasu asa zna Lazlas bolca i wyszła wredna jedzą z pięknej tralilai To akurat usta Ilismy ze dostawcami pizzy gardzisz :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Gość gość
No sorry, ale laska na którą patrzą wszyscy faceci z zachwytem nie jest dla ciebie dostępna :D Przeciętnych nie brakuje, podbijaj do tych :)

Gość gość
A trala i słabsza genetycznie :-) :O

Gość gość
Ja prawiczek z Kafe podbijam tylko do brzydul takich jak Natalia siwiec

Gość gość
Widać wszystko jest do d**y.

Gość gość
Słabsi genetycznie nie mają szans u ładniejszych. Po co sobie geny psuć? :D

Gość gość
To NIK piszących tu kobiet