Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni są śmieszni jak zarywają do kobiet u których widać że nie mają szans

Polecane posty

Gość gość

to wygląda załośnie albo jak facet pyta na forum jak poderwać laskę masakra co to za facet

Gość gość
żąłosne są laski, które pytają na forum dlaczego facet nie odzywa się po randce.

Gość gość
dlaczego takie laski są zalosne , co pytają na forum???? Przecież zeby faceta zrozumiec trzeba jakies studia skonczyc w tym kierunku...

Gość gość
...a twierdzą że randka była bardzo udana, autorka tego tematu też pewnie tak miała ;-)

Gość gość
Hehe matołki Najlepsze jak taki burak sobie ciebie upatrzy to myśli, że będzie cię miał albo chociażby przeleci. A tu figa ;)

Gość gość
oj ludzie ludzie, okażcie sobie trochę szacunki i zrozumienia a nie tylko potraficie wyśmiewać innych i szykanować :p

Gość gość
Są "piękne", nie dopuszczają takiej myśli że mogą się nie podobać, czy zrobiły złe wrażenie... no i są megazdziwione że facet nie zadzwoni, smsa nie napisze, kombinują jak to wytłumaczyć ;-)

Gość gość
sama sie zastanawiałam , jak facet znika po randce, znajduje sie za dwa miesiace i chce sie spotkac... Rozumiem akurat takie dziewczyny , co pytaja... a żałosny jest ten , któ myśli , że wszystko wie...

Gość gość
Sama jesteś matołem i na pewno nie jesteś ładna, bo te naprawdę piękne nie p******ą takich farmazonów, im nie przeszkadza to że wszystkim się podobają, zwyczajnie sobie wybierają, zachowują racjonalnie, ty pojęcia o tym nie masz pasztecie przemądrzały :D

Gość gość
Facet ma napisać? :D Tu są tacy co myślą, że kobieta ma za nich wszystko robić.

Gość gość
z ładnej michy sie nie najesz... Kobiety są teraz mądrzejsze i sobie przebierają. Lumpa i byle jakiego obszczymura nie chca poprostu. A , że faceci są zbyt durni zeby to ogarnąć to tak jest...

Gość gość
Akurat się mylisz bo nawet kobiety mówią mi komplementy.... itp. a faceci to już w ogóle szaleją na moim punkcie. Mniejsza z tym. Tak sobie wybieram najlepszych, którzy nie mają problemu z tym jak poderwać laskę.

Gość gość
Hahahaha a mnie właśnie śmieszy jak zarywają do mnie niektórzy faceci na których normalnie Ja bym nigdy nie spojrzała.Mamy z kumpelą polewki z takich

Gość gość
Co za nich ma robić? Spotkał się z laską, zrobiła złe wrażenie, to dał sobie spokój, na sranie ma do niej wypisywać, zwłaszcza że ta ma przekonanie że randka była bardzo udana :D Nie rozumiem skąd to wasze przekonanie że jesteście pępkiem świata i wszyscy dookoła się muszą przystosować :P

Gość gość
Wiesz co, mnie nie przeszkadza, że dostawca pizzy czy inny taki obszczymur się we mnie podkochuje, ale z czym do ludu... No spójrz na siebie jeden z drugim zanim wystartujesz do kogoś. Wy się nie nabijacie jak was "podrywają" deski i inne takie? :D

Gość gość
Haha napiszesz trochę prawdy o facetach to już pasztetem Cię nazwą dla takich debili każda która nigdy by im nie dała to pasztet;)

Gość gość
Ciebie Claude nikt nie zarywa, więc wątpię w twoje piękno.....

Gość gość
Śmieszna jesteś, polewki to masz z kumpelą jak siedzicie same i się pocieszacie takim pieprzeniem, zakładacie tematy których naprawdę ładna dziewczyna by nigdy nie założyła, bo i po co :D Pasztet jesteś i pustak, taka prawda, ale popisać sobie zawsze możesz :P

Problem leży chyba gdzie indziej. Nic nie mam do dostawców pizzy, czy kierowców autobusów. Tylko, ze światy ich i mój są tak odlegle, ze na dłuższa metę to się nie sprawdzi. Inne rzeczy nas interesują, innymi ludźmi się otaczamy, inne mamy postrzeganie pewnych problemów.

Gość gość
taaa ty piszesz tylko prawdę, a wszyscy inni co się z tobą nie zgadzają to debile, jesteś głupim pustakiem i tyle, to też jest tylko prawda... cielicho odmóżdżona :D

Gość gość
jak przekroczysz 30 to nie będzie Ci do śmiechu kobieto. Były takie, co przebierały. Druga sprawa, że dla facetów, którzy mają klasę nie liczy się tylko opakowanie.

Gość gość
Myślicie, że naprawdę ładne dziewczyny się z was nie nabijają? Adorator to każdy inny człowiek... Może być śmieszny....

Gość gość
to że facet od pizzy się do ciebie odezwie, jest miły nie znaczy że ci się oświadcza, ogarnij się babo bo mądrzejsza od autorki nie jesteś :D

Gość gość
Napisz jeszcze że jestem żółwiem a nie kobietą w końcu wiesz lepiej gościu z 17:53 ;) Na szczęście mam głęboko w d**ie zdanie takiego intelektualnego warzywka jak Ty. Na pewno rżniesz bardzo szpetną kobietę i udajesz orgazm papa;)

a mnie śmieszą laski które każdy akt uprzejmości traktują jako podryw.