Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POTRZEBNAPOMOC1

DZIWNY ZWIĄZEK

Polecane posty

Gość POTRZEBNAPOMOC1

Witam, mam pewien problem w związku, mianowicie jesteśmy razem z Nim od prawie 2 lat w związku na odległość, wszystko wydawalo się w porządku do momentu, w którym poprostu coś nas poróżniło. Poprostu jak dla mnie coś wygasło. Zaczął się do mnie dziwnie odzywać, podejmować dezycje sam, jakbym się kompletnie nie liczyła, stał się egoistyczny, tylko on ma prawo być zły i to ja jestem ta winna, to ja jego krzywdzę, ranię, to ja się nie interesuję nim, zero reakcji, zero rzekomego zainteresowania.. informuje mnie o swoich planach, więc piszę mu: okej rozumiem, to fajnie itd. a on że mam go gdzieś, że zero emocji, ale kiedy ja mu coś piszę dla mnie ważnego też traktuje to takim samym tekstem. Wszystko w tym chorym powiedziałabym związku jest już dziwne. Wszystko to co złe to moja wina, ja jestem nieznośna.. Nie wiem co robić, pomóżcie.

Gość gość
jak jestes z Londynu wycofaj sie po angielsku :D a jak nie - od ciebie zalezy metoda :classic_cool:

Gość gość
szkoda zycia na chory zwiazek i leczenie, ktore moze zajac lata odpusc

Gość POTRZEBNAPOMOC1
jak powinnam to zakończyc by dać dopiec kolesiowi? nie dam sie upokorzyć jak pare razy to zrobil