Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość droga_dzifka

Panowie co korzystacie z płatnego seksu,

Polecane posty

Gość droga_dzifka

Ilu z Was, Wam się wydaje że jesteśmy przez Was zaspokojone? Ilu z Was frajerzy nie widzi że nam zależy tylko na waszej kasie, a dla nas nie jesteście warci nawet splunięcia. Ilu z Was okłamuje się że płacicie to wymagacie? Nie, frajerstwo, to wy żebracie w telefonach o wiele rzeczy, na które was nie stać. Oj samce, puch marny.

Gość gość
jak to po co? bo im sie wydaje ze istnieja kobiety ktore sa maszynkami do seksu

Gość gość
No cóż, faceci.

Gość gość
Nie rozumiem pytania. Chyba nikt nie płaci za seks, żeby dziwkę zaspokoić?

Gość gość
dlatego nie korzystam z uslug takich k***w przeciez to logiczne ze szmata za siano zrobi wszystko wiec kto tu jest frajerem ty czy ci co placa

Gość gość
A ja chyba odrobinę załapałem. Słusznie pisze dziewczyna, bo mam takich kolegów co to szczycą się takimi "podbojami". Mówią achy i ochy ale tak naprawdę nie widzą tego że panienka liczy kasę i spadaj gościu. I w sumie na frajera wychodzi tylko klient.

Gość klienci to frajerzy
No oczywiste, ze to klient jest frajerem, przecież nie prostytutka, która zarabia na tych śmiesznych, niezaspokojonych frajerkach z wywieszonymi jęzorami

Gość gość
D***** jest tylko środkiem do celu. Ona.

Gość Klient_dzifek
dobra dobra nadstaw d**ę bo zaraz będzie rżnięcie i lepiej dobrze nasmaruj co byś nie miała otarcia bo klient może być niezadowolony.

Gość gość
biedny zasliniony frustrat, któremu żadna nie chce dać :) moze jakbys był lepszy w te klocki to bys nie musiał płacić

Gość gość
nigdy nie zxaplace zadnej,zreszta brzydze sie dzifcami..obrzydliwosc

Gość gość
byłem parę razy na d****ach i nie mam złudzeń więcej nie skorzystam z d***** nawet mi nie stoi dobrze bez sensu taki sex

Gość gość
Chodziłem kiedyś często, ale mi się to przejadło. Wolę naprawdę z**********a pod jakąś fajną laskę to prawie to samo, a kasa zostaje w kieszeni.

Gość gość
hmm, nie wiem skąd tyle jadu u autorki, nie sadzę aby na d***** ktoś chodził szukając miłości :) ... większość traktuje tę formę seksu za coś zastepującego własną rękę, chyba nikt nie łudzi sie że za pieniądze dostanie coś więcej niż chwilę fizycznej rozkoszy, a już jedynie od talentu, gry aktorskiej i serca do zawodu konkretnej panienki zależy czy dla ogólnej atmosfery spotkania da klientowi więcej lub mniej satysfakcji wciskając mu kit jaki to z niego ogier :) Nie sądzę też aby któremuś z klientów zależało na satysfakcji z sexu tej panienki, kazdy zdaje sobie sprawę żę tobiąc to non stop i z każdym kto płaci trudno robic to bez obrzydzenia do klienta ...dlatego tez wspomniałem o talencie do udawania.

Gość gość
ale płatny seks nie jest po to żeby zaspokoić dziwkę - to ona ma udawać, grać itp... a ja mam wsadzić, dać wylizać, wymacać, trzasnąć w d**ę i zlać się jej do gęby albo na nią... zostawić forsę i wyjść!!! OD TEGO SĄ D****I!!!!

Gość gość
Ja podchodzę do tego jak do rąbania drzewa :) bez uczucia. One też jak wezmą kasę modlą się by to jak najszybciej się skończyło. Te wszystkie och ach to gra, której muszą się uczyć by przyciągać do siebie. Dupa jest d**ą grubsza, chudsza ? zapominasz po wyjściu.

Gość kiedys chodzilem
komus sie tu pomieszalo ide do d***** bo jest taka szmata,ze moge zrobic z nia co chce,wepchnac k****a w kazda dziure i kazac ssac po same jaja. Ja mam w nosie czy ona ma mnie za frajera ma dawac jak pan kaze i guzik mnie obchodzi zdanie szmatlawca ktory za kase pozwala soba zamiatac.

Gość droga_dzifka
Ty co kiedyś chodziłeś, po same jaja to możesz sobie wpychać ale w dziurę po sęku. Bzdury opowiadasz i tyle. To własnie o takich frajerach tutaj pisze, tacy co to się chwalą co to nie robili. A fakty są takie, że nie po same jaja, ale tradycyjny lodzik bez żadnych udziwnień, anal jak dopłacisz i to nie zawsze. Wielu tutaj widzę się musi dowartościować, co nic nie zmieni. Frajer pozostanie frajerem, i co najwyżej na forum może sobie zaistnieć. Pominę tych, którzy szukają wśród nas, partnerki życiowej, proponują zamiast zapłaty kolacje, wieczory, teatry, kina. :D Prawda jest taka że na takiego co to przychodzi i płac, żadna z nas nie spojrzy. :D Oj fantaści.

Gość kiedys chodzilem
dobra,dobra przestan pierniczyc, d***** to d***** sprzedaje sie za siano i jak zaplacisz to masz. Ja sie nie chwale bo wiele razy nie bylem po prostu mozesz robic co chcesz i z taka i sie nie liczyc.

Gość droga_dzifka
buahahaha niezły z ciebie kretyn, książę przychodzi, płaci i oczekujesz? Gdzie ty się k***a dzieciaku uchowałeś? :D:D:D Zacząłbyś robić coś co ty byś chciał, to jesteś w******* z lokalu a jak masz problem to się wzywa Policję a oni nie lubią takich gamoni. Więc raczej to ty skończ p*******ć macho w gatkach z kwiatkami. "D"D"D

Gość gość
droga_dzifka - ale chrzanisz, takie jak Ty są bardzo ciekawie opisywane na garsonierze, oby więcej takich stron - dajesz usługę i masz ją zrobić dobrze i profesjonalnie, skoro płacę to g***o mnie obchodzi co ty czujesz, czy ci dobrze czy nie... umawiam się na taką a taką usługę za odpowiednią kasę!!! A jak tego nie zrobisz, to tak jak z innymi usługami - widzimy się ostatni raz i masz odpowiednią recenzję na garsonierze...

Gość kiedys chodzilem
dobra ty wiesz d***** swoje ja swoje :-D

Gość kiedys chodzilem
jeszcze jest jeden argument d***** musi pozwalac na wiecej niz zwykla baba bo nie mialaby klientow. Zreszta ja znam pare dziwek zeby przetrwac wiekszosc cpa i chleje

Gość droga_dzifka
Kolejny raz mnie zaskakujesz, bo wcale nie musi oferować więcej. Oferuję to co oferuję i jakoś nie narzekam na brak klienteli. Jeżeli tym czymś więcej nazywasz robieniem loda, albo anal za dopłatą no to fakt :D daję więcej. A ty co najwyżej możesz sobie dalej pomarzyć frajerzyno. Ano wiem swoje, bo jestem w tym biznesie kilka lat, ale takie bzdury jak ty wypisujesz, to "rence" i cycki opadają. Żadna z dziewczyn w moim mieście, a jest ich 30, nie pozwala klientom na nic więcej, co ma w anonsie. A ty sobie możesz fantazjować dalej. Na usługi ekstra, takich jak ty po prostu nie stać.

Gość droga_dzifka
"Zreszta ja znam pare dziwek zeby przetrwac wiekszosc cpa i chleje" To wszystko tłumaczy, twoje d***** przyjmują na centralnym w Warszawie :D:D:D:D:D My przyjmujemy w lokalach, gdzie są pewne standardy. Masz nieźle n******* we łbie i widać jak mało wiesz. Zapewne wogóle nie chodziłeś, bo bzdety tutaj czytam jakich mało.

Gość kiedys chodzilem
dobra Ty zatem jestes super d****a:-D

Gość kiedys chodzilem
oj laska,laska Ty dobrze wiesz jak jest:-D

Gość droga_dzifka
"droga_dzifka - ale chrzanisz, takie jak Ty są bardzo ciekawie opisywane na garsonierze, oby więcej takich stron - dajesz usługę i masz ją zrobić dobrze i profesjonalnie, skoro płacę to g***o mnie obchodzi co ty czujesz, czy ci dobrze czy nie... umawiam się na taką a taką usługę za odpowiednią kasę!!! A jak tego nie zrobisz, to tak jak z innymi usługami - widzimy się ostatni raz i masz odpowiednią recenzję na garsonierze..." A kto temu zaprzecza? tylko ten co chodził kiedyś. Mnie nie interesuje to co ty czujesz, i tak jak napisałeś - umawiamy się na konkretną usługę ty płacisz, ja realizuję. Co jest normalne. Odnoszę się do tych głupot co tu gośćiu z o chadzał wypisuje. Mnie akurat garsoniera nie interesuje. Mam swoje ogłoszenia w inny portalu.

Gość kiedys chodzilem
a po co starasz sie udowodnic,ze masz racje? ja z racji swojego dawnego zawodu dosc czesto przebywalem z d******* to raz a dwa mam kumpele ktora prowadzi od lat burdel w duzym miescie i naprawde wiem jak jest buziaczki dla Ciebie najlepsza d***** na swiecie 👄:-D:-D:-D

Gość droga_dzifka
Oj tak wiem, widzę że ty nie wiesz. Czasy wymagają poziomu i pewnego przygotowania. Ćpać to sobie mogą tirówki albo te twoje z dworca. Żadna z moich koleżanek nie ćpa, tylko odkłada. Przez nie całe 10 lat odłożyłam na mieszkanie. I co, gdybym ćpała, albo chlała kretynie, nie odłożyłabym nawet na wynajem. No ale zapewne wiesz lepiej.