Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozoweokulary

Jak się zemścić na facecie?

Polecane posty

Ja zaraz przed 30 on 4 lata starszy nie chcę żadnej sprawy w sądzie dlatego pomyslałam o zemscie przez internet, żeby nie można było nic udowodnić

Ja zaraz przed 30 on 4 lata starszy nie chcę żadnej sprawy w sądzie dlatego pomyslałam o zemscie przez internet, żeby nie można było nic udowodnić

Gość gość
Skoro jesteś przed 30tką to zachowuj się na swoje lata. Rozumiem, że bydlak zmarnował Ci 8 lat życia, ale miej jakąś godność. Nie jesteś już nastolatką, żeby się mścić, to w tym wieku po prostu nie przystoi.

Gość gość
Skoro jesteś przed 30tką to zachowuj się na swoje lata. Rozumiem, że bydlak zmarnował Ci 8 lat życia, ale miej jakąś godność. Nie jesteś już nastolatką, żeby się mścić, to w tym wieku po prostu nie przystoi.

Gość gość
W jakim ty świecie żyjesz??? Wszystko co jest w necie, jest do odnalezienia i odczytania.

Gość gość
nosz kur

Gość gość
nosz kur

nie wiem czy przystoi czy nie, po prostu wiem że mu nie odpuszczę więc jesli macie mnie osądzać to darujcie sobie, a jeśli chcecie pomóc to poradźcie jak to dobrze rozegrać

No dobra zemścisz się i co?Naprawdę w tym wieku myślisz,że się nie wyda,że to Ty?Zrobisz z siebie desperatkę i idiotkę.To Ty przegrasz a nie on.

Gość gość
Nie do k***y nedzy nikt nie pomoze! Najlepsza pomoc juz dostalas! Uwolnilas sie od zaklamanego s*******a i mozesz wreszcie zaczac zyc normalnie! Zamiast dalej o nim myslec i w ten sposob pokazywac jak Ci na nim zalezy kiedy on ma Cie w d***e, idz do przodu, zajmij sie soba, zyj dalej, jakbys pozbyla sie zlosliwego nowotworu ktory przez lata pasozytowal na Twojej c***e! To jest najlepsza zemsta

Gość gość
Chciałbym być takim palantem jaka w temacie może w końcu miałbym jakąś dziewczynę !

dzięki za wszystkie rady, chciałabym mieć tyle siły w sobie żeby od razu isc dalej ale to nie takie proste może znajdzie się ktoś kto był w podobnej sytuacji i się zemscił? mylicie że głuche telefony z obcego numeru sa dobre? czy lepiej sms?