Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isakkrapkowice

zona nie chce sie przyznac do zdrady

Polecane posty

Jestesmy juz zonaci 26lat, po dwuch latach mauzenstwa cos mi nie pasuje,byl okres ze nagle sie zmienila i mam pewnosc ze doszlo do zblizenia z jakims facetem, jestem pewny ze mnie zdradzila, ale caly czas sie wypiera i muwi ze to nie prawda po 20 latach wkoncu sie przyznala ze byl ktos ale tylko sptykala sie na kawie, pragne tylko szczerosci od niej wypiera sie i czuje ze zona bardzo sie boi robi wszystko zeby tylko tego tematu nie poruszyc, a ta mysl mnie zabija sam juz nie wiem co robic, co zrobic zeby byla szczera dla mnie w tej sprawie!!!

Gość prostownik_idiotow
moze to nie zona, moze to Końkubina?

Gość gość
Jeśli nawet zdradziła nie zmienisz tego. Zastanów się lepiej co było nie tak w waszym związku, że do tego doszło. Jestem kobietą z bagażem doświadczeń o podobnym stażu małżeńskim i zapewniam Ciebie, ze kobieta nigdy nie szuka na zewnątrz odmiany i przygód, jeśli partner jest w porządku. Coś musiało być nie halo.

Gość gość
ja pierdziele facet, po tylu latach cie to jeszcze rusza...moj mąz ponoc latał za koleżnką z pracy, były ploty na ten temat ze gdzies ich razem widziano, ale on sie wyparł. przez prawie 2 lata suszyłam mu głowe, dzis mineło 2 lata, mam to gdzies juz naprawde, mam wazniejsze problemy na głowie niz to,odsunelam sie od niego oddalilam z reszta on też juz nie jest taki sam jak kiedys

Gość gość
dobrze, ze oboje jestescie zonaci w tym mauzenstwie :D moze zblizyla sie ze slownikiem ortograficznym co i tobie by sie przydalo

Nie k***a wymiękam "żonaci w tym mauzenstwie":D

Takie rzeczy tylko na kafe:-D

Gość gość
kurde tylko dwie madre osoby madrze napisaly

Gość gość
"Jestem kobietą z bagażem doświadczeń o podobnym stażu małżeńskim i zapewniam Ciebie, ze kobieta nigdy nie szuka na zewnątrz odmiany i przygód, jeśli partner jest w porządku. Coś musiało być nie halo. " zwykle jak się ludzie odsuwają od siebie, np. przez różne tryby życia, zero wspólnych zainteresowań lub wspólnie spędzonego czasu, nie wspomnę o kłótniach itp. to bliska droga do zawiązania więzi z kimś kto zapewni tą brakującą lukę radzę nie interesować się tym co żona 'zrobiła" ale tym co się u Was w związku stało że nie macie wspólnych tematów

Gość Carmelc
gość 28.05.2014 dobrze, ze oboje jestescie zonaci w tym mauzenstwie moze zblizyla sie ze slownikiem ortograficznym co i tobie by sie przydalo Buhahaha

Gość nevadablue
Zdradzla czy nie ? po co ci to wiedziec ? ja bym nie chciala sie dowiedziec ,ze mnie maz zdradza, jak to robi to niech tylko sie nie przyznaje bo byloby to koniec naszego zwiazku ;)

Gość gość
o jezu jaki analfabeta az dziwne ,ze jakas kobieta cie w ogole chciala chyba ze, tak samo rozwinieta jak ty

Gość Tililililia
Przecież powiedziała Ci,że nic nie było oprócz kilku wyjść na kawę.To Ty chodzisz i szukasz problemu,którego nie ma.Miałeś widocznie dla żony za mało czasu,nie poświęcałeś jej uwagi,nie rozmawialiście to szukała kogoś,z kim mogłaby to nadrobić.I teraz nie łaź za nią z wyrzutami i robiąc zadymy bo w końcu Cię naprawdę ją wepchniesz w ramiona innego.To działa tak,że jak ktoś zbiera łomot za coś czego nie zrobił to w końcu rzeczywiście to zrobi.Nie drąż tematu i skup się aby naprawić z żoną relację.Zacznij od słownika bo aż oczy bolą gdy się czyta Twoje błędy.

Gość gość
Też ją zdradź, ile się da i nie specjalnie się z tym ukrywaj,ale wszystkiemu zaprzeczaj. Zobaczy jak to jest fajnie znaleźć się po stronie zdradzanej. Sam widzisz że kobiety piszą ci tu że im taki fakt zdrady w wykonaniu ich męża to wisi i nie mają czym sobie głowy zawracać, więc nie ma problemu. Może trafisz nawet na lepszą. Najlepiej wszystko zwalać na faceta, to z facetem zawsze jest coś nie tak w związku. Nigdy ani słowa o tym, że po prostu babie się z nudów w d... przewraca. Powiedz jej co o tym sadzisz, kim jest i pieprzyć ją, znajdź sobie inną na boku i dołóż jej, a jak jej nie będzie pasowało to niech spada do mamy, tylko że powrotu już nie ma - one way ticket i wszystko. Pozdrawiam!