Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika1qaz

przytyłąm z 54 kg na 80

Polecane posty

Gość Monika1qaz

witam słuchajcie juz nie wiem co mam ze soba zrobic ;( kiedy miałam 17 lat zachorowałam na nerkii przyjmowałam chormony (nie sterydy) dostałam tez zastrztyk by plecy nie bolały ;( od tamtej pory przytyłam w ciagu tygodnia az 26kg dodam ze mam wzrost 164 lekaz był zszokowany bo badałam sie u niego tydzien wczesniej a potem jak nie zobacztył ... mam teraz 19 lat chudłam troche z brzucha i nóg bo wygladałam jak kobieta w ciazy . nosze rozmiar 42 nie mam juz ochoty na siebie patrzec za bardzo sie boje zwarzyc pomóżcie mi co w tej sprawie zrobic odstawiłam słodycze nie jem kolacji nie pije gazowanych napoi nie jem smazonego dodam ze wszystkiie wyniki mam ok ;( a mimo to nie dam rady schudnac juz mam dosyc słuchania ze jestem gruba i abym schudła

Gość gość
ogarnij swoją wypowiedź trochę przytyłaś w tydzień 26 kilo i znajomi zamiast się przerazić to powtarzają żebyś schudła? lekarz nic nie zrobił, tylko tak to zostawił? jeżeli faktycznie przybrałaś 26 kg w tydzień, to była jakas poważna reakcja na jeden z leków i powinnaś trafić na jakąś diagnostykę

Gość gość
26 kilo w tydzień?! :O:O durny temat

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość