Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ma w czym wybierac

Polecane posty

Gość gość

faceci maja albo brzydkie geby albo oblesne sylwetki albo sa chamami albo cio/tami albo sa wulgarni albo wyslowic sie nie potrafia albo mieszkaja z mamunia bo sa prawiczkami albo lataja po miescie i wszystko zapinaja :O nie ma porzadnych mezczyzn :(:O

Gość gość
W Polsce sam chłam

Gość gość
W Polsce sam chłam

Gość gość
Jakość mężczyzn jest wprost proporcjonalna do genów i wychowania ich przez ich rodziców, w tym matki, i w zbliżeniu identyczna z jakością kobiet, bo jesteśmy po równych pieniądzach ;) Skąd ci na przykład strzeliło do łba, że powinnaś móc cokolwiek wybierać? Mężczyzn jest mniej niż kobiet.

Gość gość
Jakość mężczyzn jest wprost proporcjonalna do genów i wychowania ich przez ich rodziców, w tym matki, i w zbliżeniu identyczna z jakością kobiet, bo jesteśmy po równych pieniądzach ;) Skąd ci na przykład strzeliło do łba, że powinnaś móc cokolwiek wybierać? Mężczyzn jest mniej niż kobiet.

Gość gość
racja

Gość gość
oj nie ma, nie ma w czym wybierac, same pochlasty zostaly:O

Widzę, że swoją samotność kobiety tylko w jeden sposób tłumaczą. :)

Gość gość
Jako 27letni facet też nie mam w czym wybierać. Pozostały albo grube albo patyki. Do tego zazwyczaj bez wcięcia w talii i wąskie w biodrach. Nie wymagam super wysortowanych nóg, posladów czy wielkich cycków tylko w kobieco wyglądającej sylwetki a tym czasem żadna ze znajomych mnie nie pociąga. Nawet nie zwracam uwagi na twarz, choć i tu jest przeciętność. W charakterze też zero kobiecości. Przemądrzałe, cięte, wymagania z kosmosu. Za cholerę nie możesz sie poczuć przy takiej jak facet.

Gość gość
Hehe

Gość gość
Jak gustujesz w takich to nie wylewaj żali na forum, po prostu facetów na poziomie masz głęboko w czterech literach, nie oszukujmy się. P.S faceci na poziomie nie cierpią frustratek

Gość gość
A Ty co modelka ? że tak jedziesz po wszystkich facetach? Szukaj dalej swego księcia na białym koniu, tylko na starość nie narzekaj, że jesteś sama.

Gość gość
Gosc dzis 12.11 no popatrz, a ja myslalam ze jednak najważniejsze sa rysy twarzy u kobiety... Ale dla takcich jak ty, to tyłek i nogi maja najwieksze znaczenie, pewnie zwiazalbys się z brzydką dziewczyną byleby miała superfigure w pakiecie z dużymi cyckami :D. Tyle ze...twarzy nie można zmienić a za to nad sylwetka można popracowac ;)