Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wizyta na basenie a meeeega blizny

Polecane posty

Gość gość

Nie pamietam kiedy ostatnio bylem nad woda lub na basenie ;/ Wiele lat temu mialem wypadek. Mam 50 cm blizne na brzuchu i metrowa na plecach :( Ledwo mnie pozszywano :( Moje blizny sa okropne, wstydze sie je pokazywać. Chcialbym isc na basen, poplywac - kiedys czesto chodzilem. Moja ostatnia wizyta na plazy byla traumatyczna, ludzie patrzeli sie jak na dziwolaga :( jEDNA OSOBA NAWET SKOMENTOWALA - jak pan moze pokazywac takie blizny i straszyc dzieci. DO SEDNA. Czy widzielyscie kiedys osoby - dokladnie mezczyzn, na basenie majacych stroje kapielowe ? Chodzi mi o normalne kapielowki + specjalny "t-shirt" do plywania ?

Gość gość
Kup sobie koszulkę do pływania jeśli takie są... Pewnie są.

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Tak :) możesz sobie ewentualnie kupić strój kąpielowy męski. Nie zakładaj tylko zwykłej bluzki bo to będzie mega niesmaczne.

Gość gość
wiem, wiem :) ze sa meskie, tylko pytam sie czy kiedykolwiek widzialyscie facea w czyms takim. no zwykla koszulka wiadomo odpada, bo to musi byc taki materal jak spodenki do plywania.

Gość gość
wiem, wiem :) ze sa meskie, tylko pytam sie czy kiedykolwiek widzialyscie facea w czyms takim. no zwykla koszulka wiadomo odpada, bo to musi byc taki materal jak spodenki do plywania.

Gość gość
Szczerze Ci współczuję, bo trafiłeś na palantów. Normalny człowiek, empatyczny zamknie buzię i nie powie żadnego słowa na temat wyglądu drugiego człowieka.

Gość gość

Gość gość
wiem, ze trafilem na palantow. jendak nie mam sil walczyc ze spojrzeniami ludzi i komentarzami :( jak bylem za granica (UK) i opalalem sie bez koszulki ludzie mieli na to "w******e". w polsce jak tylko sciagne koszulke i moje blizny sa widoczne, zaczynaja sie durne komentarze.

Gość gość
wiem, ze trafilem na palantow. jendak nie mam sil walczyc ze spojrzeniami ludzi i komentarzami :( jak bylem za granica (UK) i opalalem sie bez koszulki ludzie mieli na to "w******e". w polsce jak tylko sciagne koszulke i moje blizny sa widoczne, zaczynaja sie durne komentarze.

Gość gość
Szczerze to olej palantów. Ja natomiast mam padaczkę. Ludzie zamiast pomóc(nie zawsze tak jest, ale bywało) potrafią skomentować, ze pewnie się czegoś naćpała. A jestem młodą, zadbaną dziewczyną... Załóż zwykłe kąpielówki i idź na basen. Jakby ktoś Ci coś mówił, to możesz mu powiedzieć, że najgorszemu idiocie takiemu jak on nie życzysz takiego wypadku i tyle.

Gość gość
Szczerze Ci współczuję, bo trafiłeś na palantów. Normalny człowiek, empatyczny zamknie buzię i nie powie żadnego słowa na temat wyglądu drugiego człowieka.

Gość gość
JA MAM LUSZCZYCE I TEZ SIE NIE POKAZUJE.

Gość gość
Jak te blizny wyglądają?

Gość gość
Hej, bardzo dobrze Cię rozumiem:(...Mam podobny problem do Twojego, nie mam powypadkowych blizn, ale mam mega rozstępy, które sa jedną wielka blizna. Wyglądam cała jakby mnie ktoś pociachał nożem...na dodatek jestem kobieta, wiec tak trudno jest mi się zaakceptować w obliczu tylu ładnych, idealnych dziewczyn. Tez nie pamiętam kiedy byłam na plaży, na basenie. Zawsze lubiałam wodę...Nie chodzę nie dlatego że nie lubie czy nie umiem pływać, tylko dlatego, że nie akceptuje swojego wyglądu... Walczę z tym...Kiedyś nie chodziłam w ogóle w spódniczkach( mam tez krzywe nogi)...od jakiegoś czasu zaczęłam, choć nogi i tak całe w rozstępach. 2 lata temu chodziłam pozakrywana cała w 30stopniowym upale...w zeszłym roku odkryłam trochę ciała...Powiem Ci tak, na początku jest b,cięzko...Mam wrażenie, że każdy wszystko widzi, b.mnie to stresuje. Nawet jak ktoś to dostrzeże, bo jestem tego świadomo że sa tacy ludzie, którzy lukają cię cała...to mówie sobie tak-ok, widzi, zobaczy, popatrzy ale popatrzy na to przez chwile i pójdzie..Czy dla tej chwili warto rezygnować z przyjemności... Na basen się jeszcze nie odważyłam pójść, ale zastosuj moja taktykę...Głowa go góry i udawaj że nic tam nie masz:)

Gość gość
oj ludzie, fajnie sie mowi. wez sie nie przejmuj opiniami innych :( sama mam blizny na ciele po poparzeniach. ludzie sie patrza na ciebie jak na potwora. nie da sie ignorowac komentarzy. ja osobiscie na basenie czesto widywalam dzieci w takich strojach do plywania, doroslych nie widzialam.