Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gelina123

zwariuje z bolu ... pomooocy!!

Polecane posty

Gość gelina123

Witam wszystkich. Od kilku dni koszmarnie boli mnie ucho, gardlo, nie moge otwierac buzi. Slabo sypiam i nie moge jesc... domowe sposoby zawiodly, dzisiaj bylam u lekarza. Mieszkam w UK i chyba kazdy kto tu mieszka wie jacy sa tutaj lekarze. Odeslali mnie z torbami twierdzac ze mam nadmiar woskowiny, a goraczka jest skutkiem przeziebienia. Moje ucho nie jest zatkane! A boli mnie tak koszmarnie... z tego co wyczytalam w internecie nie mam zapalenia ucha bo nie wydziela mi sie ropa oraz nie boli mnie kosc za uchem. Moze ktorys z czytelnikow bedzie wiedzial co mi dolega... prosze o pomoc bo zaraz zwariuje!! Dziekuje

Gość gelina123
Czy jest ktos kto moze mi pomoc?

Gość gość
może rośnie Ci ósemka? to potrafi straszliwie boleć i puchnąć

Gość gelina123
Osemka mi nie rosnie, a z zebami tez nie mam problemu. Czy nadmiar woskowiny moze doprowadzic do takiego bolu?

Gość KaWake
Masz polski sklep w miescie? jak tak to idz i kup sobie duomox lub inny antybiotyk na pewno maja i spod lady sprzedają. Co by to nie było to antybiotyk pomoze.... Jeśli jest to stan zapalny jeśli 8 ci wychodzi to to tez pomoze... Albo jesz na ostry dyżur do szpitala tam Cie już tak nie splawia

Gość KaWake
tak jeśli masz nadmiar woskowiny to tez możesz odczuwać taki bol... Wiec jakiś dobry preparat na oczyszczenie uszu albo tak jak pisałam na szpital tam Ci specjalista ucho oczyści. Tylko patyczkami sobie nie czyść.. Jest taki specjalny preparat w aptekach ze psikasz do ucha czy jakos tak musisz podejść do apteki i zapytać. Ale ja bym i tak antybiotyk do tego lyknela cos przeciwbólowego i oczyscila ucho

Gość gość
Czasami takie objawy dają chore i zatkane zatoki ... Ból promieniuje na zęby, uszy. Znam to - niestety. Gdy mnie złapie nagle - przeciwbólowo i przeciwzapalnie stosuję wtedy Metafen zatoki - ibuprofen + pseudoefredyna uśmierzają ból i odtykają nos. Nie tylko daje ulgę ale i leczy lekkie stany - wato mieć pod ręką.