Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neo83

Jak bardzo...

Polecane posty

Gość neo83

Jak bardzo facet musi kochać kobietę żeby pozwolić jej odejść a jednocześnie nie potrafić już bez niej żyć....?

Gość gość
Nie tak bardzo. Bardzo by kochał, gdyby po jej odmowie pozwolił jej odejść i jednak potrafił żyć dalej bez niej. W prawdziwej miłości szanujesz decyzję kobiety. I nie robisz z siebie ofiary potem, tylko dbasz o siebie i swoje dalsze życie. Mimo, ze w środku boli musisz dać radę. Bo jeśli nie kochasz siebie i swojego zdrowia nie uszanujesz innych.

Gość gość
Popłaczesz trochę i w końcu przejdzie. Wiesz, tak naprawde, to żaden wyczyn,że facet kocha i pozwala odejść. Nie masz na to wpływu, jak ona cie nie chce przecież. To jedyne tak naprawdę, co można zrobić. Myślisz, że to wartościowe albo ważne dla niej? Ona ma to w d***e, jak cię nie kocha, a tylko się cieszy, że ma spokój i nie ma wyrzutów sumienia po tobie. Ot wszytsko.

Gość gość
Ale tu nie chodzi o kobietę, przecież wiadomo, ze ma w dupie. Niech idzie z bogiem i papa. Facet o siebie się pyta.

Gość zcj
Co TY możesz wiedzieć, czy ma to 4 literach. Wolisz przyjąć to zapewnik, by było Ci łatwiej odejść.

Gość neo83
Chyba źle interpretujecie mój post... pisząc, że nie potrafię bez niej żyć, wcale nie zamierzam dopuszczać się czynów desperackich. Bardzo tęsknię za nią, nie mogę przestać o niej myśleć, nic mnie już nie cieszy, zbywam inne kobiety... Świat stracił kolory. Jej też nie powinniście oceniać w ten sposób, ponieważ sytuacja była bardzo skomplikowana... ona miała i ma nadal narzeczonego!