Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak nie brac do siebie

JAK NIE BRAC do siebie to co ludzie mowia o NAS Jak miec to gdzies OLAC CALKOWIC

Polecane posty

Gość jak nie brac do siebie

?

Gość gość
nie da sie

Gość gość
chcialbym wiedziec

Gość gość
Normalnie. Potrzeba sobie uświadomić że nigdy nie będzie sięw stanie zadowolić każdej osoby która przetoczy się przez nasze życie. Obojętnie kim te osoby były, są, lub będą. To jest po prostu nie realne i nie wykonywalne. Ludzie są przecież różni; narzekający, nachalni, głupi, obgadujący, plotkujący, wścibscy, fałszywi. Pomiędzy tymi, są ludzie uprzejmi, empatyczni, nie wtrącający się w czyjeś życie lub poglądy z butami, chętni do pomocy czy wysłuchania. Ja nie myślę o tych którzy sprawiają mi przykrość. Nie daję im satysfakcji co bardziej boli ich, niż mnie. Niech sobie gadają a mi to kompletnie rybka. Wyłączam ich i traktuję jako niewyraźny dźwięk gdzieś tam w dali. To działa jak przy czytaniu ciekawej książki z włączonym radiem. Słychać dźwięk ale nie wie się jakie były słowa piosenki. Coś w ten deseń.

Gość gość
ze względu bezpieczeństwa każdy powinien posiadać samo świadomość, co nie nic wspólnego z olewaniem czyjegoś dogadywania.

Gość gość
macie jakis naprawde skuteczny sposob?

Gość KrwawyNos
to, co ktoś o nas mówi powinno mieć dla nas diametralne znaczenie. od kogo innego usłyszysz o sobie coś, czego być może nie wiesz? kto inny zwróci negatywną uwagę na nasze zaniedbania? dla przykładu powiem ci autorze/autorko tematu, ze jesteś leniwym ,żałosnym śmieciem, który nie potrafi sobie poradzić z własnymi ułomnościami 🖐️

Gość KrwawyNos
to, co ktoś o nas mówi powinno mieć dla nas diametralne znaczenie. od kogo innego usłyszysz o sobie coś, czego być może nie wiesz? kto inny zwróci negatywną uwagę na nasze zaniedbania? dla przykładu powiem ci autorze/autorko tematu, ze jesteś leniwym ,żałosnym śmieciem, który nie potrafi sobie poradzić z własnymi ułomnościami

Gość gość
idz do psychologa i mu o tym powiedz