Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zmienić swoje życie?

Polecane posty

Gość gość

jak zmienić życie? nie chodzi mi o partnera itd.... chodzi o sytuacje materialną, Ja pracuję na 1/2 etatu, mąż na cały mamy ok 2700 na miesiąc w porywach(mąż ma ok 1200, ja 700 ok 800 zł dorabia na fuchach ) mieszkamy w mieszkaniu tesciow z naszymi dziećmi(2), chcielibyśmy czegos w zyciu się dorobić ale jak skoro sytuacja finansowa jest nędzna, mamy ok 3 tys zł oszczednosci, działkę 10 arów, wyposażenie domu, samochod, ale nie własnego konta(mieszkanie,dom) nie chcemy żebrać ani się zadłużać na tem moment bo z czego oddamy? ja od kilku mies szukam jakiejś pracy nie znalazłam, chodzę na rozmowy itd ale nic z tego nie wychodzi... nie chce rad typu ze ales sie ustawila ze trzeba bylo myslec wczesniej oitd, chciałabym logicznie sie was poradzić co zrobić by żyło się lepiej, by zapracować na coś swojego? mysleliśmy o wyjedzie męża za granicę no ale nie wiem czy to dobry posmył..... co byście zrobiły

Gość scarlettt
Zapytaj w urzędzie miasta/ gminy, czy przysługuje Wam mieszkanie komunalne.

Gość gość
wiem ze u nas jest dluga lista oczekujących na takowe mieszkanie, ale to jest droga na skroty, moja rodzina (teściowie)pracuja w urzedzie miasta wiec pewnie mi nie przysługuje co by to było gdyby wyrodna synowa z synem zlozyli takowy wniosek chyba zapadliby sę pod ziemię

Gość sdfii
Nie ma takiej złotej rady. Jak nie mam oceniać to nic nie napiszę. W tej sytuacji to chyba tylko wygrana w lotto.