Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ostatni niedziel

Mam depresję

Polecane posty

Nie mam pracy, nie mogę znaleźć pracy bo jestem beznadziejny i nikt mnie nie chce zatrudnić, nie umiem gotować, nawet naleśników nie umiem sobie zrobić, jak miałem pracę to tak wyszło że nie byłem u dziwki... a teraz nie stać mnie żeby iść do dziwki, nie mam dziewczyny, nie mam znajomych... jestem sam w wielkomiejskiej dżungli. :( Nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradzić :( skończę chyb jako bezdomny :(

Gość qadfghjkhgfdfgh
Ja też. Ciężko jest. Ale nie przez pracę chyba. Sam nie wiem, ale czuje się naprawdę źle.

Gość paint it black
każdy ma chyba jakieś problemy. ja się czuję podobnie. chciałabym się usamodzielnić, żyć po swojemu a nie mam póki co takiej możliwości. jestem sama, nie mam nawet z kim pogadać. czasami myślę sobie, że chyba zwariuję odd tego wszystkiego...

Gość zgodność
Ja tez

Gość cvn
mi sie nic nie chce

Gość proszępomóżmi
ja też mam depresję :< nie radzę sobie już :(

Gość gość
uwierz w siebie i idź do urzędu pracy

Gość gość
a czemu jesteś sam w wielkomiejskiej dżungli?

Gość pocieszadełko
🌼 Trzymaj się 😘

Gość gość
Współczuję ze straciłeś robotę, teraz jest dużo redukcji bo kryzys. Miałem podobnie, ale już znalazłem nową.

Gość gość
Niby masz depresję ale piszesz jak popapraniec o d****ach i naleśnikach. Gotować i przyrządzać potrawy nie trzeba się uczyć, tylko je robić z lepszym lub gorszym rezultatem. Nie wiesz jak coś ugotować czy nie chce ci się? bo mi wygląda na to drugie. Siedzisz na necie a przepisu na naleśniki nie chce ci się przeczytać i spróbować zrobić? Sorki, ale to lenistwo jest.. I co mają d***** wspólnego z tobą? że humor ci poprawią, czy jak? zwal se gruchę i po sprawie. Potem się wykąp, ogol i zacznij robić jakikolwiek obiad. Posprzątaj w chacie, obejrzyj dobrą komedię. Takie proste rzeczy wymagają nauki? Weż się ogarnij. Też jestem bez pracy i nie mogę znależć nowej i kasy mam na miesiąc tylko. Opłat w pip, alimenty i sam w domu, ale nie jęczę jak dziecko pisząc że mam depresję bo to nic ci nie da. Prawda o nas - facetach jest taka, że nami się nikt nie przejmuje i choćby się zawalił cały świat to i tak mamy być twardzy i stać pewnie na nogach. Nie mamy psiapściółek którym się możemy wyżalić, nie mamy kolegów którzy chcieliby nas słuchać a jedyna rada jaką słyszymy, to weż się w garść. Więc daj sobie spokój z kafeterią i gadaniem o depresji. Szczerze? - jak czujesz się w depresji, to udaj się do lekarza. Jak nie chcesz się udać, to znaczy, że z tobą jest jeszcze dobrze. Problem zaczyna się wtedy, gdy czujesz, że już nie dajesz rady i przestajesz już nawet wstawać z łóżka. Wtedy to sam zaczniesz myśleć o psychologu bo samemu się z depresji nie wychodzi. Więc zastanów się nad sobą i albo coś z tym rób albo wyluzuj i zajmij się czymś co lubisz robić.