Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Uwielbiam Empiki a wy

Polecane posty

Zawsze jak tam wejde to spędzam tam kilka godzin na przegladaniu różnych ksiązek :) ciesze sie że jest takie miejsce gdzie przed zakupem ksiązki moge ją dokładnie obejżeć i poczytać i mnie nie wyganiają :)

Gość gość
Ja lubiłam kiedyś, kiedy można było posiedzieć na wygodnej kanapie, wypić kawę, poczytać, pooglądać tv, a nawet posłuchać koncertów na żywo. Teraz to tylko zwykły sklep. Wiesz, skąd ta nazwa Empik? KMPiK - Klub Międzynarodowej Prasy i Książki i wtedy rzeczywiście był to Klub.

na rynku zlikwidowali, ale jest jeszcze kilka innych :) w galerii krakowskiej na przykład. Nie jest to zwykły sklep, skoro można przeczytac cała książke bez kupowania :D sprawdzałam, da sie, nikt nie wygania :D

Gość bouchard
Katarzyna obtargasz mi bagiete za pół wina? Serio pytam

Dlaczego zawsze te najmniej inteligentne osoby, o żarcie na poziomie troglodyty myślą, że sa fajne, i mogą sie publicznie wypowiadać bez zazenowania?

Gość gość
nie zachwycaj sie tak tym empikiem bo w empiku sprzedają uzywane rzeczy, np sluchawki, gry uzywane, jako nowe.

Gość gość
Do gościa wyżej: patrząc tym tokiem myślenia to wszystkie książki byłyby używane bo przecież ktoś je już przejrzał w salonie. Ja lubię chodzić do empiku.. pomijając już to, że nie zamawiam niczego przez internet, wolę zobaczyć to przed zakupem na własne oczy, to po za tym empik robi naprawdę fajne promocje.

Gość gość
"patrząc tym tokiem myślenia to wszystkie książki byłyby używane bo przecież ktoś je już przejrzał w salonie. " Co innego książka która była tylko przeglądam przez klientów a co innego np popsute słuchawki które się foliuje i wystawia na sprzedaż. Tak samo jest z filmami które zostają kupione, rozfoliowane, obejrzane i oddane po kilku dniach.