Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina_86

Expander Mondo Grey Line, Black line?   

Polecane posty

Gość Karolina_86

Za około dwa miesiące przyjdzie na świat moje dziecko, więc najwyższy czas na kupno wózka, co myślicie o tym modelu? Może ktoś posiada i mógłby powiedzieć o nim coś więcej, narazie nie widziałam go w sklepie, znalazałam go tylko w internecie, z opisu mi pasuje i podoba mi się jego wygląd, ale chciałabym poznać jeszcze opinie użytkowników.    I też zastanawiam się który kodel wybrać czy ten z szarym czy czarnym stelażem.

Gość gość
Jestem w takiej samej sytuacji, w lipcu rodzę i też upodobałam sobie ten model. Widziałam w sklepie model Grey Line, prezentuje się pięknie. Black Line niestety nie widziałam. Podstawowa różnica jest tutaj w materiałach, Grey jest wykonany z takiego przeplatanego materiału, a Black jest gładki. Mężowi ten materiał w Grey się nie podoba, a na mnie właśnie zrobił ogromne wrażenie. I mamy dylemat, On chce ten z czarnym stelażem a ja z szarym, ze względu właśnie na materiał. Szkoda, że nie widziałam Black na żywo, może też prezentuje się bardzo ładnie, a mi wydaje się, że będzie taki "zwyczajny", a różnica śmieszna - 80zł. I cholera boję się zamówić Black, że będę żałować.

Gość gość
Wózek polecam w 100%. Jedyną wadą jest delikatnie niestabilna gondola ale to uroki dwóch zaczepów :) Polecam. Posiadam grey line

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z tego wózka, jest naprawdę świetny, stabilny, wygodnie się prowadzi, ma dobrą amortyzację, ja posiadam wersję black, mojemu mężowi bardzo się spodobał.

Gość Patruska
Ja mam model Mondo Grey Line, wózek jest świetny. Te dwa modele o których piszesz różnią się tylko kolorami, a to zależy po prostu od tego co kto woli. Ja dla córki wybrałam ten z szarą ramą. Wózek jest wygodny, bardzo komfortowy i dobrze się prowadzi. Ma dużo przegródek, wszystko można ze sobą zabrać w każdą podróż czy na spacer. Ciężki nie jest, ale ponieważ ja mam problemy z kręgosłupem, nosi go mój mąż. Na każdą pogodę, na każde warunki.